Ukraiński bokser w pięknym stylu znokautował Daniela Dubois i uciszył po raz kolejny bucowatych Brytoli.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:01
Warto opisać szerszy kontekst
Dubois był po knock downie, trochę bezsensownym bo wdał się w wymianę w narożniku w bliskim kontakcie co przy jego warunkach fizycznych było taktycznie dość głupie, Usyk bez litości to wykorzystał i zasłużenie wygrał
Dubois był po knock downie, trochę bezsensownym bo wdał się w wymianę w narożniku w bliskim kontakcie co przy jego warunkach fizycznych było taktycznie dość głupie, Usyk bez litości to wykorzystał i zasłużenie wygrał
justsmile napisał/a:
Powinni go wysłać na front skoro jest taki dobry.
Usyk był w ukraińskiej armii podczas konfiltku z🤬bie
VViktor napisał/a:
A to konflikt już się skończył że pajacuje na ringu zamiast siedzieć w okopie?
Crisko napisał/a:
A to konflikt już się skończył że pajacuje na ringu zamiast siedzieć w okopie?
Myślisz, że nasi sportowcy by poszli na front w razie, gdyby PL była zaatakowana? Taki Lewandowski? Pojechał by w p🤬du razem z innymi.
VViktor napisał/a:
Ta xd porobił sobie kilka zdjęć i elo.
mlodyzyd napisał/a:
Myślisz, że nasi sportowcy by poszli na front w razie, gdyby PL była zaatakowana? Taki Lewandowski? Pojechał by w p🤬du razem z innymi.
Wydaje mi się że z takich ludzi wiekszy pożytek jest właśnie w telewizji na użytek robienia PR dla kraju niż panoszenie się i gwiazdorzenie w przysłowiowym okopię, ale co ja tam wiem
Powinni rozwiązać wojnę ukraińsko-rosyjską na ringu. Wierchuszka rassiji w jednym narożniku w drugim Usyk+Kliczko jako support. Dodatkowo bez przerw tylko jednym ciągim powinni wchodzić wtedy było by fair. Na koniec wielki bOOS
[ Dodano: 2025-07-20, 08:45 ]
PS. walka w stylu coś jak na tym kanale mannered chimpanzee
[ Dodano: 2025-07-20, 08:45 ]
PS. walka w stylu coś jak na tym kanale mannered chimpanzee
Prawdą jest,że od lat poziom boksu w wadze ciężkiej drastycznie się obniżył. To już nie jest ta złota era. Teraz gdy ktoś ma dobre warunki fizyczne(jest dużym chłopem) to nie idzie do boksu,tylko wybiera inny bezpieczniejszy sport. Chcą uniknąć chorób w postaci encefalopatii mózgu w późniejszym etapie życia po zakończeniu kariery zawodowej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie