Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Usyk vs Fury
Websterthe1 • 2024-05-19, 15:07
Są na Sadisticu jacyś fani boksu? Tyson Fury wyłapał piękny wp🤬l od Usyka w 9 rundzie walki. Anglikowi aż się oranżada z komunii odbiła i nawet coś p🤬lił o Nowym Roku ! Ołeksandr Usyk jest bezdyskusyjnym mistrzem świata w wadze cruser i ciężkiej. Wielkie święto dla Ukrainy.

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
Pitok 2024-05-19, 20:24
Ogólnie pieniądze jakie oni tam zarobili za tą jedną walkę, a szczególnie Fury, to jest jakiś absurd. 99,99% Polaków tyle przez całe życie nie zarobi.
Zgłoś
Oro_Mathi 2024-05-19, 20:30 2
envy 13, crowley 001ale wy ładnie p🤬lnięci jesteście. Na kolana chamy przed mistrzem nad mistrzami.
Zgłoś
Geraldinio 2024-05-19, 21:11
ale sie tych ruskich multikont namnożyło, a jak tam wasze wyniki sportowe? wygraliście coś ostatnio?

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Gitrix 2024-05-19, 21:11
Jak widzę tego Upadlińca to wyobrażam sobie Wołyń i co on by tam robił.
Zgłoś
eumaks 2024-05-19, 21:23 2
no to tera na front, czemu nie jest na Ukrainie i nie walczy?
Zgłoś
doktorzrobek 2024-05-19, 21:23 2
j🤬 ukrów i angoli, jeden h🤬j
Zgłoś
0x_F_I_L_O_Z_O_F_x0 2024-05-19, 21:24
no i c🤬j niema nagrody w wocie bo ten na kogo postawiłem przej🤬
Zgłoś
darek1234 2024-05-19, 21:41
Ja p🤬lę, nigdy bym się nie spodziewał, jestem fanem Cygana, jest dla mnie mistrzem kosmosu, ale teraz totalne zaskoczenie! Cygan zlekceważył Usyka i dostał lanie
Zgłoś
Tenbel 2024-05-19, 22:13 2
Co ta k🤬a ukraińska robi w emratach? Na front ciulu
Zgłoś
PabloSkills 2024-05-19, 23:10
Ale dlaczego Fury był liczony skoro nie padł na glebę? Latał, ale parkietu nie dotknął kolanem ani inna częścią ciała niż stopą. Od kiedy tak jest ja się k🤬a pytam?
Zgłoś
Gaiseric 2024-05-20, 0:24
No cóż. Usyk walczył lepiej, więc dobrze że wygrał.

Ale za ten okrzyk "sława upadlinu" na końcu, to widły mu w rzyć!

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Konto usunięte 2024-05-20, 7:18
darayavahus napisał/a:

Biedronia pedaly biją po pysku, jak im obciąga c🤬ja.

Musicie być blisko z Robertem, jeżeli dzieli się z Tobą takimi szczegółami xD a tak na serio, to biedronia sie wapnem powinno zasypac, bo to komuch i degenerat moralny..
Zgłoś
Aonoyoru 2024-05-20, 11:03
PabloSkills napisał/a:

Ale dlaczego Fury był liczony skoro nie padł na glebę? Latał, ale parkietu nie dotknął kolanem ani inna częścią ciała niż stopą. Od kiedy tak jest ja się k🤬a pytam?

Dokładnie!! Chociaż ktoś tu jest normalny. Dodam tylko, że w kontrakcie na walkę był zapis, że liczenie dopiero po dotknięciu gleby.

podpis użytkownika

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś
Domwol3108 2024-05-20, 11:39
Dlaczego nie na froncie ten ukr?
Zgłoś
Websterthe1 2024-05-20, 12:36 2
Aonoyoru napisał/a:

Dokładnie!! Chociaż ktoś tu jest normalny. Dodam tylko, że w kontrakcie na walkę był zapis, że liczenie dopiero po dotknięciu gleby.

Miał prawo liczyć, po dotknięciu gleby i w razie gdyby zawodnik pomagał sobie trzecim punktem podparcia, a takim punktem jest narożnik na którym Fury zawisł. Inna sprawa, że wielu sędziów by już odmachało koniec, bo Tyson miał ręce opuszczone, zbierał wszystko na łeb i był kompletnie zamroczony. Gdyby nie liny na których się odbijał, to wylądowałby na deskach.

Domwol3108 napisał/a:

Dlaczego nie na froncie ten ukr?

Po pierwsze: Usyk przyjechał na Ukrainę zaraz na początku rosyjskiej inwazji i złapał za karabin. Armia odesłała go żeby reprezentował kraj w boksie, bo tak lepiej przysłuży się sprawie. Zadaniem prostych żołnierzy jest utrzymać Ukrainę na mapie, a ludzie sportu i kultury mają ją urzeczywistnić.
Po drugie: Jako ojciec czwórki dzieci, zgodnie z przepisami jest zwolniony z mobilizacji. Znajduje czas na odwiedziny żołnierzy na linii frontu i założył fundację, która wspiera ukraińskie wojsko.

Żołnierze doceniają jego postawę. Po walkach otrzymuje upominki od różnych oddziałów np. ikonę i flagi z podpisami. Do Riyadu przybyło kilkadziesiąt ukraińskich weteranów, aby wspierać boksera.

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie