Są na Sadisticu jacyś fani boksu? Tyson Fury wyłapał piękny wp🤬l od Usyka w 9 rundzie walki. Anglikowi aż się oranżada z komunii odbiła i nawet coś p🤬lił o Nowym Roku

! Ołeksandr Usyk jest bezdyskusyjnym mistrzem świata w wadze cruser i ciężkiej. Wielkie święto dla Ukrainy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2024-05-19, 15:11
Tylko baby leje tak to nie
Piękna walka .Łap piwko:)
Glowne co mnie w boksie irytuje to to ze niektore walki to takie w kolko przytulanie i sedzia ich rozdzielajacy co kilkanascie sekund. Ta byla spoko ale niektore to porazka.
czemu na górze nie pokazane któremu wiecej zapłacili za poddanie?
Stawiałem na Usyka. Szybszy, lepszy technicznie itd. Fury przereklamowany i chyba obecnie nr 3 w HW za Antkiem
smc
2024-05-19, 17:36
Że sporou lubię Małysza, a z aktorów Ibisza.
Co z tego, że jest bezdyskusyjnym mistrzem świata w wadze cruser i ciężkiej jak dalej pozostaje Ukraińcem.