Jak Większość facetów po sexie
nie obwiniaj hip hopu za klamki walki i gangi
podpis użytkownika

nie obwiniaj hip hopu za klamki walki i gangi
@up
Nie po prostu ten hot dog ją zahipnotyzował i kazał jej spać. Wystarczy się przyjrzeć jak nawiązują kontakt wzrokowy... Wyraźnie do niej mówił!
Nie po prostu ten hot dog ją zahipnotyzował i kazał jej spać. Wystarczy się przyjrzeć jak nawiązują kontakt wzrokowy... Wyraźnie do niej mówił!

@kratek71
nie wiem, jak Ty, ale ja po sexie mam ochotę na dalszą zabawę, na kolejny numerek, i kolejny...i jeszcze jeden... ;]
nie wiem, jak Ty, ale ja po sexie mam ochotę na dalszą zabawę, na kolejny numerek, i kolejny...i jeszcze jeden... ;]
browarnik- jaki jebaka-ja twardszego wyciągam jak ty wkładasz
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

brylant1412
Pokłóciłeś się z partnerem, że go ośmieszasz publicznie zdradzając wasze tajemnice łóżkowe? K🤬s ci w ucho, bo w dupę masz na co dzień pewnie
Pokłóciłeś się z partnerem, że go ośmieszasz publicznie zdradzając wasze tajemnice łóżkowe? K🤬s ci w ucho, bo w dupę masz na co dzień pewnie

Babka pewnie ma cukrzyce dlatego ktoś dał jej coś do zjedzenia...

człowiek nawet spokojnie sobie nie może zjeść, bo jakiś matoł będzie go filmował.

haha ^^ jak lukała czy nikt nie widział że będzie jadła z podłogi ^^ niektórzy ludzie to naprawdę zwierzęta xD