Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Echelon Ahhh Ty mój Sadysticzku kochany ! Dziękuje Ci za takie słitaśne filmiki
konto usunięte
2012-09-02, 22:13
Dzoyo napisał/a:
@Echelon Ahhh Ty mój Sadysticzku kochany ! Dziękuje Ci za takie słitaśne filmiki
Nie ma za co. A teraz albo idź się pedalić gdzie indziej, albo do swojej gimbusowskiej mowy dobierz kobietę o tym samym poziomie intelektualnym co ty.
@up co tutaj dużo mówić, Włącz Myślenie...
@up ogarnij się ;]
Spakuj się bo jutro do szkoły idziesz łapać jedynki.
Ode mnie weterynarz wziął 100zł za uśpienie kota, a ten tutaj 3 minuty pogmerał dłonią i bach! - po kocie.
konto usunięte
2012-09-02, 23:13
małe fajne ... takie mogły zostać , ale bydlaki rosną i kiedyś rękę odgryzą ..
aaaa kotki dwa
konto usunięte
2012-09-02, 23:32
ech myślałem że może kotek na uspanie dostanie łopatą po głowie ... albo że mu palec odgryzie a tu nic.. nie kłam że sadystyczne. ostatecznie dobrze by smakowały z podsmażaną cebulką i odrobiną kolorowego pieprzu - przepis by Krzosek
Aeon
2012-09-03, 0:31
Facet będzie miał kciuk jeszcze przez max rok.
@up nie wiem czy wiesz ale ten lew już nie żyje.
podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint