Brazylijski motocyklista tym razem ucierpiał z nieswojej winy
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Jak nie ze swojej jak ze swojej.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
haha, nie no bo po c🤬j komu rękawice??? Najlepiej ubrać tylko zbrojone japonki i kask rowerowy bo co się może wydarzyć? Swoją drogą zaczynam kochać nasz klimat za to, że wymusza pełną odzież, a jak ktoś lubi pośmigać wczesną wiosną albo późną jesienią i ma IQ większe ameby to ma założone deflektory, które w tym przypadku ochroniły by rękę.
support3 napisał/a:
haha, nie no bo po ch*j komu rękawice??? Najlepiej ubrać tylko zbrojone japonki i kask rowerowy bo co się może wydarzyć? Swoją drogą zaczynam kochać nasz klimat za to, że wymusza pełną odzież, a jak ktoś lubi pośmigać wczesną wiosną albo późną jesienią i ma IQ większe ameby to ma założone deflektory, które w tym przypadku ochroniły by rękę.
C🤬j ci do tego jak kto się ubiera.
dennissliwa napisał/a:
C🤬j ci do tego jak kto się ubiera.
Pewnie, że h🤬j mu do tego. On tylko stwierdził fakt, że jakby ubrał się odpowiednio, to by nie jęczał
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Pewnie, że h🤬j mu do tego. On tylko stwierdził fakt, że jakby ubrał się odpowiednio, to by nie jęczał
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że rękawiczka przy takiej sytuacji uchronilaby rekę przed złamaniem.
Szkoda, że krowy nie mają skrzydeł.
podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
Konto usunięte
2019-04-23, 21:35
Pierwszy raz widzę, że od walenia ptaka można dłoń połamać...
Jak nie z własnej winy.
Typowe tłumaczenie motocyklisty:
Dop🤬lałem sobie 3 x szybciej niż dozwolono, a tu nagle...
Wydupcać motocykliści!
szaman1991 napisał/a:
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że rękawiczka przy takiej sytuacji uchronilaby rekę przed złamaniem.
Spokojnie uchroni, protektory dobrze rozłożą siłę uderzania na większą powierzchnie dłoni, a sama rękawiczka uchroni przed wyłamaniem palców.
@up dokładnie. Wystarczyło by, że by założył tanie mechanixy mpacty i pewnie by wystarczyły.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
nie byla to czolowka z tirem ale tez dobrze... choc tyle.
Jestem odrobinę rozczarowany. Do pełni szczęścia brakuje tu jeszcze dwóch młodocianych da Silvów podjeżdżających znikąd na motorynce i kradnących jego motocykl.
Konto usunięte
2019-04-24, 8:22
jakieś pancerne te wróble tam mają
Droga hamowania 200 metrów. Motocykle same w sobie są zagrożeniem dla innych członków ruchu.