👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe kiedy dupe umyła?.....................................................wodą
swampman napisał/a:
dupsko sztuczne jak rzekoma moblizacja do wyborow... ale zacna
Zdrowy, cellulitowy kawał dupska. Czego nie rozumiesz?

Feministki jej nienawidzą. W minute skupiła uwage większej ilości mężczyzn niż wszystkie feminy od czasu rewolucji seksualnej.
Pani zacna. Piwko!
Pani zacna. Piwko!

edmund napisał/a:
ochydne grube dupsko, jak u tłustej murzynki, tfu
No strasznie ohydna ta kobieta! Fuj! Te cycki i ta dupa... no nic, ja muszę spadać bo z chłopakiem idziemy do apteki po wazelinę.
Ale bym ją j🤬 !!!
Pewnie tak jak zazwyczaj...
Czyli krótko , szybko ogólnie słabo i nie miała by z tego za dużej przyjemności.
A na samym początku musiałbym zapłacić.
Pewnie tak jak zazwyczaj...
Czyli krótko , szybko ogólnie słabo i nie miała by z tego za dużej przyjemności.
A na samym początku musiałbym zapłacić.
W sumie jakby połączyć smak nie mytej sraki że smakiem piwa, to wyjdzie coś na wzór tyskiego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie