👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zwirz13 napisał/a:
raczej p🤬lnięci
![]()
i po kresuni
Choć to zupełnie nie moje klimaty prezentowanych tu zabaw na techniawkach, dup-stepach, dichociągach, ragowniach itp. to oni przynajmniej się bawią, a Ty tylko wspomagasz rozrost hemoroidów.
Idę coś wciągnąć i się naj🤬

Takie filmiki są najlepszą przestrogą dla dzieci żeby nie brały. Powinni puszczać je na lekcjach wychowawczych.
[Chociaż pejsaty rozj🤬 system
]
[Chociaż pejsaty rozj🤬 system

Ten ż__ chyba coś w spadku dostał że się tak cieszy
To wcale nie jest rasistowskie ani antysemickie, nie banujcie!!!

To wcale nie jest rasistowskie ani antysemickie, nie banujcie!!!

"Takie filmiki są najlepszą przestrogą dla dzieci żeby nie brały. Powinni puszczać je na lekcjach wychowawczych."
raczej promują żeby brać, fajnie się bawią i p🤬lą wszystko ...
raczej promują żeby brać, fajnie się bawią i p🤬lą wszystko ...
ludzie ćwiczyli swoje układy miesiącami a wy i tak powiecie ze dragi. brak słów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie