Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Od razu mówię, że nie jest to sadystyczne, jednak warte zobaczenia.
Gość to nieźle utalentowany fanatyk gier, który robi repliki broni i pancerzy z gier
Dla przykładu pistolet z Mass Effect 2
w grze:
Ogólnie fotek jest za dużo do wstawiania, więc podam źródło, jego blog, zachęcam do przeglądania, bo gość ma niesamowity talent jak dla mnie
Ładne to bardzo. Niestety nie jest ani niewidomy, ani nie ma 8 lat ani nie śpiewa więc w mam talent nie miał by szans, mam nadzieje, że zostanie doceniony bo umiejętności i talent ma ogromny.
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Mi się wydaje, że talent to by był jak by robił własne projekty, tymczasem on po prostu powiela czyjeś, a to jest w stanie robić każdy kto się na tym zna.
@up zgadzam się. Jest takie powiedzenie: Jak dobry silnik to i deską do prasowania polecisz. Koleś to z pewnością jest ten "dobry silnik", aczkolwiek używa trochę fajnych narzędzi i materiałów
podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach