📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

@up
Fiatem Punto żeby było ciekawiej - BMW to każda pi*da potrafi
Fiatem Punto żeby było ciekawiej - BMW to każda pi*da potrafi
Mogą mu dać milion punktów, a tylko 1000zł mandatu... chyba, że coś się zmieniło? Zresztą po co dawać 106 pkt jak i tak po 24 musi od nowa prawko robić... esencja głupoty jak dla mnie.

s0pel napisał/a:
Mogą mu dać milion punktów, a tylko 1000zł mandatu... chyba, że coś się zmieniło? Zresztą po co dawać 106 pkt jak i tak po 24 musi od nowa prawko robić... esencja głupoty jak dla mnie.
Powoli zaczynają konfiskować. Szczególnie recydywistom.
Wydaje mi się, że mandat płaci się za każde wykroczenie. Przy takiej sumie punktów karnych można się domyślać, że tych wykroczeń było gdzieś z 20 conajmniej. Teraz sobie poczytajcie jakie są mandaty i za co i dojdziecie do wniosku, że jego mandat to może być nawet kilka tysięcy złotych. Nie ma chyba limitu mandatów w Polsce.

kolejny debil.... nie mogli go odstrzelic? w jułesej by się nie patyczkowali...
za 100pkt na BP mógłby już przekazać posiłek dla dzieci w akcji Pajacyk

Nie wiem czy wiecie, że nawet po stracie prawa jazdy nadal możesz zasiadać za kółkiem. Jazda bez prawka to mandacik 500 zł przy każdej kontroli. I można tak do usranej śmierci jeździć bez prawka płacąc co jakiś czas 500 zł. Przynajmniej tak mi powiedziano.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie