Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
artiee 2012-12-18, 15:07
@up Nie pobił rekordu. rekord jest 205 pkt. za jeden przejazd.
Zgłoś
marcin1197 2012-12-18, 15:08
Ale kierunkowskaz wrzucił
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 15:09 1
@up
Fiatem Punto żeby było ciekawiej - BMW to każda pi*da potrafi
Zgłoś
artiee 2012-12-18, 15:14
@up Mini Cooperem
Zgłoś
s0pel 2012-12-18, 15:43
Mogą mu dać milion punktów, a tylko 1000zł mandatu... chyba, że coś się zmieniło? Zresztą po co dawać 106 pkt jak i tak po 24 musi od nowa prawko robić... esencja głupoty jak dla mnie.
Zgłoś
KiKiZ 2012-12-18, 15:48 4
a dzieci - nie zapomnijcie dopisać że:
"DEBIL W BMW"
"BMW I WSZYSTKO JASNE"
"DRESIARZ W BMW"
"WZIAC MU PRAWO JAZDY DOZYWOTNIO(bo bmw)"

wyp🤬alać hejterzy, sami albo nie jeździcie niczym albo passatem za pieniądze tatusia i wielcy hejterzy. gówno się znacie. nie bronie kierowcy bo zadupcał(bo pociskał ostro), ale żal mi ludzi piszących "BMW TO KAŻDA P🤬DA POTRAFI", Mr. Drwalu bez komentarza pozostawie Twój bardzo inteligentny post.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 15:50 5
Policeman napisał/a:

Odjebcie się od policjantów: "A ci, którzy go ścigali, to co?!" No co właśnie? Mieli rejestrację, to fakt, ale jak gość ucieka policji to możliwe, że ma narkotyki, trupa w bagażniku, raka prostaty...cokolwiek i trzeba go ścigać, takie są w policji przepisy. Oczywiście jest to niebezpieczne, no ale do cholery, ciekawe co byście mówili, gdyby policja mu odpuściła, a on by na którymś tam zakręcie kogoś zabił. Co do samego kierowcy, jak dla mnie powinien stracić dożywotnio prawo jazy. To taki rodzaj k🤬y, która zabija innych ludzi na drodze. Szpaner z bmw. Widzę gówniarzom bardzo spodobał się jego wyczyn, ciekawe jakby cieszyła wam się morda, gdyby wyjechał taki wam na zakręcie na czołówkę. Zresztą większość z was pewnie nie ma prawa jazdy, więc nie macie za bardzo pojęcia o co chodzi w te klocki.

Ta, ciekawe czemu od razu nie włączą sygnału i go nie zatrzymają?
Proste, chcą nastukać sobie kasy. Nie podlega dyskusji to, że nagiął przepisy i trzeba go zatrzymać, ale oni również łamią przepisy jako pojazd nieuprzywilejowany. Gdyby mnie zatrzymali jadąć za mną bez sygnału również łamiąc przepisy nie przyjąłbym mandatu. Dyrektor z byłej szkoły miał hamowanie awaryjne z powodu panów policjantów w cywilnym, który wyprzedzali za pojazdem, który ścigali. Jeszcze mieli pretensje czemu im nie zjechał. Jadąc za nim nie podejmując próby zatrzymania łamią przepisy tak samo jako on!
Zgłoś
artiee 2012-12-18, 15:54
@up zap🤬lacz się tłumaczył, że nie zauważył. Wątpię, po prostu zaczęli migać światełkami a on najzwyczajniej jebną po garach i zaczął sp🤬alać.

KiKiZ napisał/a:

wyp🤬alać hejterzy, sami albo nie jeździcie niczym albo passatem za pieniądze tatusia i wielcy hejterzy. gówno się znacie.

Co się tak oburzasz, a Ty czym jeździsz? MPK lub PKS co najwyżej za swoje. Każdy w zasadzie kierowca BMW w Polsce zap🤬la w ten sam sposób. No ale Ty nie jeżdżąc nie możesz o tym wiedzieć. A tylko daj im śnieg "mam BMW i jestę drifterę"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 16:13 4
@2up
A żeś k🤬a wywoda zaj🤬. Weź to na logikę, na c🤬ja im by było potrzebne 100 punktów skoro prawko traci po 24 a max mandat jaki otrzymał to zapewne 1000 złotych, a co to było dla bogatego? Dla takich p🤬lonych bananów co to k🤬a się czują panami szos to stawki powinny być o wiele większe, a najlepiej to mandaty w zależności od przychodów. Jakby jeden debil z drugim dostał k🤬a po kieszeni to by się nauczył bo system punktów i zabierania prawka to o kant dupy obić. A tym hejtom co to mówią jak to bardzo p🤬lą policję to k🤬a życzę aby im ich własna wyobraźnia ukazała jak to w całe pokolenie "JP" wp🤬la się taki cyngiel w rozpędzonej bryce.
Zgłoś
Szwancolot 2012-12-18, 16:15
s0pel napisał/a:

Mogą mu dać milion punktów, a tylko 1000zł mandatu... chyba, że coś się zmieniło? Zresztą po co dawać 106 pkt jak i tak po 24 musi od nowa prawko robić... esencja głupoty jak dla mnie.

Powoli zaczynają konfiskować. Szczególnie recydywistom.

podpis użytkownika

otworzoczy000 napisał/a:

jezeli jakiemus degenerusowi odpowiada obrazanie naszych Polskich rzołniezy, flagii, nabijanie sie z naszej powstanczej histori to brak mi słów

Zgłoś
blendziooh 2012-12-18, 16:29
Wydaje mi się, że mandat płaci się za każde wykroczenie. Przy takiej sumie punktów karnych można się domyślać, że tych wykroczeń było gdzieś z 20 conajmniej. Teraz sobie poczytajcie jakie są mandaty i za co i dojdziecie do wniosku, że jego mandat to może być nawet kilka tysięcy złotych. Nie ma chyba limitu mandatów w Polsce.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 16:49
kolejny debil.... nie mogli go odstrzelic? w jułesej by się nie patyczkowali...
Zgłoś
mlekozklasa 2012-12-18, 16:53
za 100pkt na BP mógłby już przekazać posiłek dla dzieci w akcji Pajacyk
Zgłoś
gibon1617 2012-12-18, 17:01
Nidzica, moje miasto
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 17:14
Nie wiem czy wiecie, że nawet po stracie prawa jazdy nadal możesz zasiadać za kółkiem. Jazda bez prawka to mandacik 500 zł przy każdej kontroli. I można tak do usranej śmierci jeździć bez prawka płacąc co jakiś czas 500 zł. Przynajmniej tak mi powiedziano.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie