refleks typowego nerda, frustracja zresztą też
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/
Chyba jakiś nie doj🤬y?
podpis użytkownika
Mów mi mocno. Bij mnie brzydko.
"fuck me!!!" - czyżby po zderzeniu naszła go ochota na to, by ktoś mu c🤬ja w dupę wsadził?
Czego drzesz tego parcha debilu? Jego wina, jego ubezpieczalnia będzie bulić za likwidację szkody. Nie jedziesz k🤬a McLarenem F1, polskim CWS-T1, DeTomaso Mangustą, czy jakimś innym ultra rzadkim autem istniejącym w kilku, kilkunastu, czy 150 sztukach, do którego części nie ma i dorabiać je trzeba będzie na CNC, tokarce, drukarce 3D, na zamówienie lub samemu, a proces odbudowy trwać będzie latami. No chyba, że jedziesz naj🤬y, bez ważnego OC, albo jedno i drugie, no to wtedy c🤬j ci w dupę.
Czego drzesz tego parcha debilu? Jego wina, jego ubezpieczalnia będzie bulić za likwidację szkody. Nie jedziesz k🤬a McLarenem F1, polskim CWS-T1, DeTomaso Mangustą, czy jakimś innym ultra rzadkim autem istniejącym w kilku, kilkunastu, czy 150 sztukach, do którego części nie ma i dorabiać je trzeba będzie na CNC, tokarce, drukarce 3D, na zamówienie lub samemu, a proces odbudowy trwać będzie latami. No chyba, że jedziesz naj🤬y, bez ważnego OC, albo jedno i drugie, no to wtedy c🤬j ci w dupę.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Co on k🤬a, wiózł matkę przywiązaną do przedniego zderzaka, ze tak drze p🤬de?
Albo po prostu zap🤬lal 5 lat w maku, żeby sobie kupić takie auto i mu żal.
Albo po prostu zap🤬lal 5 lat w maku, żeby sobie kupić takie auto i mu żal.
Jestem ekspertem.
Poduszka wystrzeliła mu w dupie.
Dziękuję, pozdrawiam.
Poduszka wystrzeliła mu w dupie.
Dziękuję, pozdrawiam.
jakie to żałosne... fuck fuck fuck
kuuurwa, ja p🤬le, k🤬a mac, c🤬j j🤬y, p🤬lony idiota, w ryj j🤬y, madkojebca, sk🤬iel obesrany, k🤬isynu, śmieciu parchaty, w dupe j🤬y koniobijco.... to dopiero rozgrzewka
jak mozna byc takim prymitywem by ograniczac sie do zwyklego fuck fuck fuck?

kuuurwa, ja p🤬le, k🤬a mac, c🤬j j🤬y, p🤬lony idiota, w ryj j🤬y, madkojebca, sk🤬iel obesrany, k🤬isynu, śmieciu parchaty, w dupe j🤬y koniobijco.... to dopiero rozgrzewka

Figlarz_ napisał/a:
Co on k🤬a, wiózł matkę przywiązaną do przedniego zderzaka, ze tak drze p🤬de?
Wiózł teściową przywiązaną do tylnego.
podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
Trochę wulgaryzmów,? Ja słyszę tylko jeden. Na dodatek pedał, chce żeby go pieprzy... Żal