No tak. Po co zrzucać lód, skoro ruskich mnogo?
Burn! Loot! Murder!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Dzieci trzeba uczyć.
Uczyć, że do szkoły i ze szkoły idzie się w hełmie bojowym. Na pewno będzie potrzebny.
Uczyć, że do szkoły i ze szkoły idzie się w hełmie bojowym. Na pewno będzie potrzebny.
Dobrze mu tak pamietajcie że gnój urośnie i jest kacapem więc DO PIACHU!
Raz mi spadło trochę śniegu z dachu na plecy jak coś wkładałem do bagażnika zgięty w pół.
Wk🤬... się, ale nic nie bolało, wsiadłem do samochodu i odjechałem. Jak za kilka godzin mnie zaczęło napierd... to ledwo mogłem chodzić.
Przez kilka dni mnie trzymało, a to był mokry śnieg. Jakby to był lód to pewnie skończyłbym na wózku.
Wk🤬... się, ale nic nie bolało, wsiadłem do samochodu i odjechałem. Jak za kilka godzin mnie zaczęło napierd... to ledwo mogłem chodzić.
Przez kilka dni mnie trzymało, a to był mokry śnieg. Jakby to był lód to pewnie skończyłbym na wózku.
To był atak ukraińskiego soplo-drona na ruski poczta bank. Tylko celność na poziomie kilku metrów., ale i tak jest fajnie
janusz_biznesu napisał/a:
A co on ,na zawał zszedł czy dostał w łeb poza kadrem?
oberwała poza kadrem. na początku widać ją z jasnym plecakiem, potem znika
[ Dodano 2025-03-21, 19:50 ]
Gurtas napisał/a:
Dobrze mu tak pamietajcie że gnój urośnie i jest kacapem więc DO PIACHU!
pamiętajcie, że takie komentarze służą zagrzewaniu do walki, tylko c🤬j wie z kim i za kogo. do piachu z takimi.
Danielll111 napisał/a:
Nie szkoda bo ruskie
Lepiej, żeby było ukraińskie.
anubis90 napisał/a:
Lepiej, żeby było ukraińskie.
Albo te i te
U ruskich to popularna przyczyną urazów. W top 3 przyczyn są spadające balkony, lód albo latające ruskie