"No k🤬a, nie sądzę" - pomyślał lis
smc
2024-08-24, 23:07
Widziałem kiedyś stojącego spokojnie przy drodze. Na drugi dzień też tam stał. Trzeciego dnia aż się zatrzymałem żeby sprawdzić ocb i okazało się, że ktoś zamarzniętego na kość postawił na trawie i on sobie tam spokojnie stał aż do wiosny...
@smc: niestety życie. Tez znalazłem wiele martwych zwierząt. Patrzcie lepiej jaka to ciota na PW

tu ciśnie a tak to przeprasza hahahhah. Gorzej niz lamus.
Nome
2024-08-24, 23:11
Clistwood napisał/a:
Chyba to koyot
jak się dobrze przyjrzeć to wygląda na szakala
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
smc
2024-08-24, 23:15
Kiedyś widziałem płaczącego psa.
Jechałem samochodem i zobaczyłem stojącego przy rowie dużego owczarka. Coś mnie podkusiło, żeby zatrzymać się i sprawdzić co się dzieje. W rowie leżał potrącony martwy niemal identyczny pies. Stojący nad nim owczarek PŁAKAŁ. Jemu leciały normalne łzy... Tego widoku nie zapomnę nigdy. Zwierzęta mają uczucia bardziej rozwinięte od ludzi. Jestem pewien, że mają też duszę.
Piękne. Mam podobnego piździka u sąsiadki który ujada 24/7, taki lis załatwiłby sprawę w 10 sekund.
Jaki k🤬a lis, to jest kojot.
Kozłastopa napisał/a:
List są zajebiste. A za rozj🤬ie tej małej szczekliwej k🤬y props. Tylko psy w normalnym rozmiarze ! Od kolana w górę, a tak serio nie ważny pies, ważny właściciel. Trzeba pilnować swojego. Ostatnio do mojego się zerwał jakiś 50 kg to mu naj🤬em haha. Nie ma podjazdu do moich kumpli. Dobrze że to nie był żaden sramsraff bo bym pewnie pisał ten post jedna ręka .
Wstawaj, zesrałeś się.
Nome napisał/a:
jak się dobrze przyjrzeć to wygląda na szakala
Może być ale pewne jest, że to nie lis.
Clistwood napisał/a:
Chyba to koyot
Dokładnie, nie wygląda na naszego Lisa Tomasza.
[ Dodano 2024-08-25, 00:04 ]
A tak na serio to nie jest też pies.
S................7
2024-08-25, 0:13
Nasz rycerz Koziadupa chyba bana dostał
I sie psiarska sp🤬olina w komentarzach zadomowila
Sarniak17 napisał/a:
nie zesraj się
Sarniak17 wstawaj, zesrałeś się.
Jaki k🤬a lis, pytam się ja? 🤦🏻♂️
Kozłastopa napisał/a:
List są zajebiste. A za rozj🤬ie tej małej szczekliwej k🤬y props. Tylko psy w normalnym rozmiarze ! Od kolana w górę, a tak serio nie ważny pies, ważny właściciel. Trzeba pilnować swojego. Ostatnio do mojego się zerwał jakiś 50 kg to mu naj🤬em haha. Nie ma podjazdu do moich kumpli. Dobrze że to nie był żaden sramsraff bo bym pewnie pisał ten post jedna ręka .
Weź dzieciaku skończ p🤬lić.
smc napisał/a:
Kiedyś widziałem płaczącego psa.
Jechałem samochodem i zobaczyłem stojącego przy rowie dużego owczarka. Coś mnie podkusiło, żeby zatrzymać się i sprawdzić co się dzieje. W rowie leżał potrącony martwy niemal identyczny pies. Stojący nad nim owczarek PŁAKAŁ. Jemu leciały normalne łzy... Tego widoku nie zapomnę nigdy. Zwierzęta mają uczucia bardziej rozwinięte od ludzi. Jestem pewien, że mają też duszę.
Ja nie jestem pewien, czy wszyscy ludzie mają duszę.