Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tenbel 2024-08-25, 11:36
BambiPMT napisał/a:

K🤬a wszyscy 3 się nie zesrajcie, bo pewnie spustom w spodnie z podniecenia nie byłoby końca.

Daj się dzieciakom ponapinać. Jack to oni nie są wielcy, silni itd. P🤬dy w świecie to chociaż w necie...
Zgłoś
MoNsTeR.pl 2024-08-25, 12:00
To nie lis tylko kojot (Ameryka Północna i Środkowa) lub szakal (Azja i Europa Pld -Wsch.)
Zgłoś
AnnaNowakowska 2024-08-25, 19:26
Wyrwał tego psiaka jak mnie kiedyś Hiszpan do hotelu na barabara
Zgłoś
JohnDoe 2024-08-26, 12:41
Kozłastopa napisał/a:

List są zajebiste. A za rozj🤬ie tej małej szczekliwej k🤬y props. Tylko psy w normalnym rozmiarze ! Od kolana w górę, a tak serio nie ważny pies, ważny właściciel. Trzeba pilnować swojego. Ostatnio do mojego się zerwał jakiś 50 kg to mu naj🤬em haha. Nie ma podjazdu do moich kumpli. Dobrze że to nie był żaden sramsraff bo bym pewnie pisał ten post jedna ręka .

...ale Ty musisz mieć małego siusiaczka
Zgłoś
Furius90 2024-08-27, 1:11
@AnnaNowakowska: wziął cię cygan na Hiszpana
Zgłoś
Don_Dyziotto 2024-08-27, 20:50
Kozłastopa napisał/a:

List są zajebiste. A za rozj🤬ie tej małej szczekliwej k🤬y props. Tylko psy w normalnym rozmiarze ! Od kolana w górę, a tak serio nie ważny pies, ważny właściciel. Trzeba pilnować swojego. Ostatnio do mojego się zerwał jakiś 50 kg to mu naj🤬em haha. Nie ma podjazdu do moich kumpli. Dobrze że to nie był żaden sramsraff bo bym pewnie pisał ten post jedna ręka .

Przyznaj się, wujek cię r🤬a, a tobie się to podoba...
Zgłoś
jacek229 2024-08-28, 7:35
@Sarniak17:

Kozłastopa napisał/a:

Kolejny ? Was to wystarczy spytać skąd jesteście i kleicie p🤬dy bohaterzy klawiatury hahhqqhqhq

Kozłastopa miękka ciota 😉💩💩💩
Zgłoś
Tellolek 2025-03-04, 11:38
KozłaStopa napisał/a:

to masz chyba c🤬jowego właściciela patrząc po tym co piszesz.
Zgłoś