W takim momencie wypadałoby zwolnić
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:01
Coś mi się wydaje, że ta ciężarówka nie spełnia norm emisji spalin.
widoczność 5 cm. ktokolwiek próbowałbym w takim czymś jechać jest skończonym debilem
I uratowało mu to życie, bo jadącego z naprzeciw kierowcę ciężarówki zniosło na pas obok, bo nie widział wcale gdzie jedzie.
Mało sadystyczne. Oczekiwałem, że z mgły wyskoczy z niej na przecinaka jakiś debil w osobówce, a tu aż dziw bierze, że tyle zdrowego rozsądku u obu bohaterów nagrania.
Masz rację. A co Ty byś zrobił aby zabezpieczyć swoje zdrowie i życie? Jestem ciekaw, co by zrobił ktoś, kto doskonale wie, że jazda w gęstej mgle to debilizm. Odważysz się upublicznić swoje potencjalne zachowanie ryzykując zbesztanie przez Sadoli?
Mało sadystyczne. Oczekiwałem, że z mgły wyskoczy z niej na przecinaka jakiś debil w osobówce, a tu aż dziw bierze, że tyle zdrowego rozsądku u obu bohaterów nagrania.
koxu42 napisał/a:
widoczność 5 cm. ktokolwiek próbowałbym w takim czymś jechać jest skończonym debilem
Masz rację. A co Ty byś zrobił aby zabezpieczyć swoje zdrowie i życie? Jestem ciekaw, co by zrobił ktoś, kto doskonale wie, że jazda w gęstej mgle to debilizm. Odważysz się upublicznić swoje potencjalne zachowanie ryzykując zbesztanie przez Sadoli?
nehru napisał/a:
Nie jestem jakoś przesadnie religijny, ale ty (specjalnie z małej) jesteś z🤬bem tęczowego pokolenia który wyśmiewa się z papieża, który miał ogromny wpływ na upadek komuny w Polsce. Być może poziomem mentalnym łatwiej byłoby Ci odnaleźć się w ruskiej komunie.
Taaaa, na spółę z bolkiem sami tę komunę obalili...
koxu42 napisał/a:
Najgorsze, że nie wiesz jaka jest widoczność, póki nie wjedziesz w mgłę...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie