znam tę historię problem w tym że p0lek nie trzeba wywozić i zmuszać one same padają na kolana do k🤬sa wystarczy że zobaczą murzyna co innego jest być zmuszanym a co innego chcieć samemu jak np p0lka - lachociąg Europy i darmowa zabawka dla murzyna
Niestety masz bardzo dużo racji chociaż na szczęście oprócz szmat i p0lek istnieją jeszcze kobiety oraz Polki.
Jakiś czas temu rozmawiałem ze znacznie młodszą (25+) koleżanką z roboty i ta stwierdziła, że wolała by śmierć niż gw🤬t.
Dramat.
Internet stał się bożkiem, dla którego można z siebie zrobić szmatę, z pominięciem szacunku dla samego siebie...
O co ci chodzi? Nie ma tu nic gorszącego.
C🤬ka ja swędziała to sobie tak poradziła. Nie każda kobieta może liczyć na odpowiedniego faceta.
Dramat.
Internet stał się bożkiem, dla którego można z siebie zrobić szmatę, z pominięciem szacunku dla samego siebie...
Niektóre nie miały czego pomijać!
Oj tam, oj tam. Przed internetem też były szmaty😁
[ Dodano 2025-07-08, 18:32 ]
Ja bym ten znak zabrał ze sobą wachalbym i walił sobie konia i wyobrażał sobie że to jej cipeczka
K🤬a, chłopie. Jeśli jesteś w stanie to wyjdź z tej naszej ukochanej piwnicy i poznaj jakąś samice, bo ci odp🤬la troszkę🙂
Dramat.
Nie przesadzaj. Przynajmniej nie mówi, że w dupę to boli.
O co ci chodzi? Nie ma tu nic gorszącego.
C🤬ka ja swędziała to sobie tak poradziła. Nie każda kobieta może liczyć na odpowiedniego faceta.
Całkiem możliwe. Ja na swędzenie wzięłabym kąpiel... ale jak kto lubi

Ja bym ten znak zabrał ze sobą wachalbym i walił sobie konia i wyobrażał sobie że to jej cipeczka
To nie może być cipeczką,może być najwyżej k🤬sem. Mógłbyś zatem zabrać to do domu ,wąchąć,walić niemca w hełm i wyobrażać sobie że to czyjś k🤬s.
Ładna i dzika, material na raz
Dokładnie. Choć ja r🤬ałbym ją ile wejdzie i gdzie popadnie

Z taką wyobrażnią,to na c🤬j Ci internet
Jakie masz skarpetki?
podpis użytkownika
ble ble ble...Ja bym ten znak zabrał ze sobą wachalbym i walił sobie konia i wyobrażał sobie że to jej cipeczka
Stulej piwniczany - level 100... 💀