📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

JoSeed napisał/a:
Dramat.
Internet stał się bożkiem, dla którego można z siebie zrobić szmatę, z pominięciem szacunku dla samego siebie...
O co ci chodzi? Nie ma tu nic gorszącego.
C🤬ka ja swędziała to sobie tak poradziła. Nie każda kobieta może liczyć na odpowiedniego faceta.
Widzicie sadole jakiś pachołek ma lepsze życie seksualne niż niektórzy z was 😄
JoSeed napisał/a:
Dramat.
Internet stał się bożkiem, dla którego można z siebie zrobić szmatę, z pominięciem szacunku dla samego siebie...
Nie przesadzaj. Przynajmniej nie mówi, że w dupę to boli.
Tam w tle widać, jak wygląda "czubek" pachołka, a raczej jego brak....
Aaltonen napisał/a:
O co ci chodzi? Nie ma tu nic gorszącego.
C🤬ka ja swędziała to sobie tak poradziła. Nie każda kobieta może liczyć na odpowiedniego faceta.
Całkiem możliwe. Ja na swędzenie wzięłabym kąpiel... ale jak kto lubi

Rafuskacus napisał/a:
Ja bym ten znak zabrał ze sobą wachalbym i walił sobie konia i wyobrażał sobie że to jej cipeczka
Jakie masz skarpetki?
Z tyłu widać drugi taki znak, i nie idzie go nigdzie wsadzić co najwyżej usiąść , a film to tylko dla atencji krecony sadole
Z jednej strony takim zachowaniem robi z siebie szmatę z drugiej strony w czasach kiedy takie filmy kręci się w milionach, nikt z piwniczaków nie rozpoznał by jej na ulicy i skojarzył z tym filmem
Rafuskacus napisał/a:
Ja bym ten znak zabrał ze sobą wachalbym i walił sobie konia i wyobrażał sobie że to jej cipeczka
Stulej piwniczany - level 100... 💀
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie