Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
KobraPan 2025-07-08, 17:33 2
KartonowyTutek napisał/a:

znam tę historię problem w tym że p0lek nie trzeba wywozić i zmuszać one same padają na kolana do k🤬sa wystarczy że zobaczą murzyna co innego jest być zmuszanym a co innego chcieć samemu jak np p0lka - lachociąg Europy i darmowa zabawka dla murzyna

Niestety masz bardzo dużo racji chociaż na szczęście oprócz szmat i p0lek istnieją jeszcze kobiety oraz Polki.
Jakiś czas temu rozmawiałem ze znacznie młodszą (25+) koleżanką z roboty i ta stwierdziła, że wolała by śmierć niż gw🤬t.
Zgłoś
Aaltonen 2025-07-08, 17:38
JoSeed napisał/a:

Dramat.
Internet stał się bożkiem, dla którego można z siebie zrobić szmatę, z pominięciem szacunku dla samego siebie...

O co ci chodzi? Nie ma tu nic gorszącego.

C🤬ka ja swędziała to sobie tak poradziła. Nie każda kobieta może liczyć na odpowiedniego faceta.
Zgłoś
vako94 2025-07-08, 18:26 7
Widzicie sadole jakiś pachołek ma lepsze życie seksualne niż niektórzy z was 😄
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-07-08, 18:29 2
JoSeed napisał/a:

Dramat.
Internet stał się bożkiem, dla którego można z siebie zrobić szmatę, z pominięciem szacunku dla samego siebie...

żmij napisał/a:

Niektóre nie miały czego pomijać!

Oj tam, oj tam. Przed internetem też były szmaty😁

[ Dodano 2025-07-08, 18:32 ]
Rafuskacus napisał/a:

Ja bym ten znak zabrał ze sobą wachalbym i walił sobie konia i wyobrażał sobie że to jej cipeczka

K🤬a, chłopie. Jeśli jesteś w stanie to wyjdź z tej naszej ukochanej piwnicy i poznaj jakąś samice, bo ci odp🤬la troszkę🙂
Zgłoś
smc 2025-07-08, 18:43 1
JoSeed napisał/a:

Dramat.

Nie przesadzaj. Przynajmniej nie mówi, że w dupę to boli.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2025-07-08, 18:51
Tam w tle widać, jak wygląda "czubek" pachołka, a raczej jego brak....
Zgłoś
JoSeed 2025-07-08, 19:20 2
Aaltonen napisał/a:

O co ci chodzi? Nie ma tu nic gorszącego.
C🤬ka ja swędziała to sobie tak poradziła. Nie każda kobieta może liczyć na odpowiedniego faceta.

Całkiem możliwe. Ja na swędzenie wzięłabym kąpiel... ale jak kto lubi
Zgłoś
trawa 2025-07-08, 19:31
Rafuskacus napisał/a:

Ja bym ten znak zabrał ze sobą wachalbym i walił sobie konia i wyobrażał sobie że to jej cipeczka

To nie może być cipeczką,może być najwyżej k🤬sem. Mógłbyś zatem zabrać to do domu ,wąchąć,walić niemca w hełm i wyobrażać sobie że to czyjś k🤬s.
Zgłoś
kurdeee 2025-07-08, 19:36
Nobotak napisał/a:

Ładna i dzika, material na raz

Dokładnie. Choć ja r🤬ałbym ją ile wejdzie i gdzie popadnie fajne ma nóżki
Zgłoś
esa 2025-07-08, 19:37 1
Rafuskacus napisał/a:

Z taką wyobrażnią,to na c🤬j Ci internet
Zgłoś
Banan1494 2025-07-08, 20:14
Rafuskacus napisał/a:

Jakie masz skarpetki?

podpis użytkownika

ble ble ble...
Zgłoś
mariano 2025-07-08, 20:41
Z tyłu widać drugi taki znak, i nie idzie go nigdzie wsadzić co najwyżej usiąść , a film to tylko dla atencji krecony sadole
Zgłoś
Selekcjoner 2025-07-08, 20:54
Z jednej strony takim zachowaniem robi z siebie szmatę z drugiej strony w czasach kiedy takie filmy kręci się w milionach, nikt z piwniczaków nie rozpoznał by jej na ulicy i skojarzył z tym filmem
Zgłoś
Baronessa 2025-07-08, 21:02 2
Rafuskacus napisał/a:

Stulej piwniczany - level 100... 💀
Zgłoś
Antebot 2025-07-08, 21:35
Rafuskacus napisał/a:

Laska na bank ma k🤬sa i bolcowała się w dupę. Wąchał byś kloca i trzepał pod pedała.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie