Co do k🤬y...
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Dramat.
Internet stał się bożkiem, dla którego można z siebie zrobić szmatę, z pominięciem szacunku dla samego siebie...
Internet stał się bożkiem, dla którego można z siebie zrobić szmatę, z pominięciem szacunku dla samego siebie...
JoSeed napisał/a:
Dramat.
Niektóre nie miały czego pomijać!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Ja bym ten znak zabrał ze sobą wachalbym i walił sobie konia i wyobrażał sobie że to jej cipeczka
Rafuskacus napisał/a:
Ja bym ten znak zabrał ze sobą wachalbym i walił sobie konia i wyobrażał sobie że to jej cipeczka
dobrze ci odj🤬o
Rafuskacus napisał/a:
takie właśnie wyobrażenia mają piwniczaki 🤣
Rafuskacus napisał/a:

KartonowyTutek napisał/a:
pewnie jakaś p0lka
Raczej ż🤬dówka
KartonowyTutek napisał/a:
pewnie jakaś p0lka
Teraz to się wszystko popieprzyło dzięki pewnej zbrodniczej nacji i ciężko wyczuć.
We Francji do tej pory panuje (w pewnych kręgach) przekonanie, że najlepszymi prostytutkami są Polki, bo robiły takie rzeczy w łóżku od których na wymioty zbierało się nawet najstarszym prostytutkom francuskim.
Skąd wzięło się to przekonanie?
Otóż już w XIX wieku istniały siatki gangów ż🤬dowskich na terenie Dawnej Rzeczpospolitej oraz Królestwa Kongresowego, które handlowały młodymi ż🤬dowskimi dziewczynami i kobietami.
Ż🤬dówkom obiecywali dobrą pracę na Zachodzie przy sprzątaniu, gotowaniu, praniu itd., a po wyjeździe zabierali kobietom dokumenty i sprzedawali do francuskich i pruskich burdeli.
Można więcej o tym poczytać w sieci.