Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pedofilek 2020-03-10, 11:11 1
I tak ludzie giną przez debili w puszkach
Zgłoś
Przema 2020-03-10, 11:36
zrobił to specjalnie
Zgłoś
kurwicycek 2020-03-10, 12:53 7
phrontch napisał/a:

Tym razem wina otwierającego drzwi

Nieprawda. Motop🤬deczka jechała tam wbrew kodeksowi ruchu drogowego i w zamian spotkała ją zasłużona kara.
Zgłoś
Pedofilek 2020-03-10, 13:44
k🤬icycek napisał/a:

Nieprawda. Motop🤬deczka jechała tam wbrew kodeksowi ruchu drogowego i w zamian spotkała ją zasłużona kara.

Właśnie ze jechała zgodnie z przepisami
Zgłoś
ritu4l 2020-03-10, 15:27 1
Mam nadzieję że nic poważnego się nie stało z drzwiami.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-03-10, 16:51
bronksy napisał/a:

Właśnie ze jechała zgodnie z przepisami

C🤬ja, oni zawsze jezdza zle tfu
Zgłoś
pysznyJabol 2020-03-10, 20:35
zasrani kierowniki puszek ( nie wszyscy) mam yamahe warrior 1700 i czasem zdarzy sie seba ktory chce sie scigac badz zajechac droge, nie wiem czy zazdroszcza sprzetu ktory kosztuje wiecej jak 90% aut na drogach czy co ? w zeszlym roku 1 zajechal mi specjalnie droge i uwalilem lusterko i juz mnie nie dogonił
Za miesiac spotkalem goscia w markecie i rozpoznal motocykl. Nie mial nagrania wiec mogl mnie cmoknac. troche cwaniactwa i znow mu uwalilem lusterko i znow mnie nie mogl dogonic.
Jak ja uwielbiam debili w puszkach ( nie wszyscy to debile) hehe
Zgłoś
grauper 2020-03-11, 10:42
K🤬a przeczytajcie kodeks ruchu drogowego i zróbcie prawko co ?? Zanim zaczniecie się wypowiadać.

Motop🤬da jak zwykle z rakiem i wyprzedzała wbrew przepisom. To nie jest tak że "gdzie się zmieszczę tam se pojade i reszta musi uważać". Motocyklem możesz wyprzedzać TAK SAMO jak samochodem.
Zgłoś
Godlesl 2020-03-11, 10:54
pysznyJabol napisał/a:

zasrani kierowniki puszek ( nie wszyscy) mam yamahe warrior 1700 i czasem zdarzy sie seba ktory chce sie scigac badz zajechac droge, nie wiem czy zazdroszcza sprzetu ktory kosztuje wiecej jak 90% aut na drogach czy co ? w zeszlym roku 1 zajechal mi specjalnie droge i uwalilem lusterko i juz mnie nie dogonił
Za miesiac spotkalem goscia w markecie i rozpoznal motocykl. Nie mial nagrania wiec mogl mnie cmoknac. troche cwaniactwa i znow mu uwalilem lusterko i znow mnie nie mogl dogonic.
Jak ja uwielbiam debili w puszkach ( nie wszyscy to debile) hehe

wstawaj,zesrałeś sie!
Zgłoś