Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
coincrush 2020-03-19, 21:04
To się nazywa hipokryzja fachowo.

podpis użytkownika

sadistic.pl/iceman-historia-mordercy-vt516056.htm - Wywiad z Iceman'em - Mordercą rodziny Gambino
Zgłoś
Pupgo 2020-03-19, 21:10 1
poligon6 napisał/a:

Prawie tak durni jak lewactwo które roznosi koronawirusa.
Włochy- witali powracjących z ojczyzny Chińczyków, bo rząd chciał ich poddać kwarantannie.
Hiszpania-8 marca pełno durnych feministek na manifach
Francja- protesty .
Dwa lewusy z kwejka musza jakos rozładowac napiecie. Kampanii wyborczej brak, wiadomo ze dudeł wygra, i nie ma gdzie odreagowac.

Chory czy głupi?
Zgłoś
p................6 2020-03-19, 21:19 1
Pupgo napisał/a:

Chory czy głupi?

A jak się czujesz?
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2020-03-19, 21:32 3
Magowie czarnej dżumy zawsze niezawodni i skuteczni.
Zaplecze rozbudowane.

Zgłoś
s................z 2020-03-19, 21:52
poligon6 napisał/a:

Prawie tak durni jak lewactwo które roznosi koronawirusa.
Włochy- witali powracjących z ojczyzny Chińczyków, bo rząd chciał ich poddać kwarantannie.
Hiszpania-8 marca pełno durnych feministek na manifach
Francja- protesty .
Dwa lewusy z kwejka musza jakos rozładowac napiecie. Kampanii wyborczej brak, wiadomo ze dudeł wygra, i nie ma gdzie odreagowac.

Jeżeli środowisko polityczne pisze w takiej sytuacji spec ustawę,mając wyj🤬e na zdrowie ludzi,tylko po to,żeby manipulować wyborami i Polakami,to niech duda wygrywa,jak dostanie za to nagrodę.C🤬jowa polityka zemści się na wszystkich obywatelach,a nie na przeciwnikach politycznych i pojedynczych obywatelach.Zapłaci każdy Polak,więc będzie i tak sprawiedliwie.
Zgłoś
wujekZlo 2020-03-19, 22:20 1
Kieckowy w szkole zawsze bóldupił jak zwracałem uwagę że kościół sam spełnia definicje sekty której nas próbował nauczyć.

podpis użytkownika

HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE
Zgłoś
p................k 2020-03-19, 22:22
Już płacimy od 1939 r. Jedna c🤬jnia w te czy w te nic nie zmieni
Zgłoś
mazga50 2020-03-20, 4:29
Nikt tak jak czarni nie zwalcza konkurencji.
Zgłoś
Umiem_modować 2020-03-20, 11:05 1
BialyNigger napisał/a:

nie wiadomo co gorsze,
a przepraszam zapomniałem że po jednej stronie mamy wielki pedofilski interes

Proszę LGBT w to nie mieszać.
Zgłoś
philiphser 2020-03-20, 11:19
Jestem gorliwym katolikiem (nie mylić katolem). W 2018 roku doznałem łaski nawrócenia. Przy Bogu życie jest zupełnie inne. Takie pełne i szcześliwe. Tego właśnie szukałem.

POLECAM każdemu.

podpis użytkownika

f*ck off ass*oles
Zgłoś
p................6 2020-03-20, 11:23
philiphser napisał/a:

Jestem gorliwym katolikiem (nie mylić katolem). W 2018 roku doznałem łaski nawrócenia. Przy Bogu życie jest zupełnie inne. Takie pełne i szcześliwe. Tego właśnie szukałem.
POLECAM każdemu.

Spoko przejdzie ci, niektórzy wychodza nawet z lewactwa. Nie poddawaj się!
Zgłoś
philiphser 2020-03-20, 11:28
poligon6 napisał/a:

Spoko przejdzie ci, niektórzy wychodza nawet z lewactwa. Nie poddawaj się!

Życzę Tobie i każdemu niewiernemu tego czego ja doświadczyłem. Nic mnie już nie wyrwie z rąk Chrystusa !!!

podpis użytkownika

f*ck off ass*oles
Zgłoś