👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie wiadomo co gorsze,
a przepraszam zapomniałem że po jednej stronie mamy wielki pedofilski interes
a przepraszam zapomniałem że po jednej stronie mamy wielki pedofilski interes
Wiadomo co gorszę CI po lewej to tam jedną osobę spróbują oszukać i tyle. Ci po prawej legalnie r🤬ają społeczeństwa a idioci i tak co niedzielę klękają jak do miecza.

Dlaczego to rozpatrujecie w kategorii gorsze - lepsze? Jedni i drudzy oferują dokładnie to samo. Medalion z ametystem chroni przed wirusem równie dobrze co modlitwa i nie ma nikogo kto by spróbował udowodnić na sobie, że tak nie jest

Prawie tak durni jak lewactwo które roznosi koronawirusa.
Włochy- witali powracjących z ojczyzny Chińczyków, bo rząd chciał ich poddać kwarantannie.
Hiszpania-8 marca pełno durnych feministek na manifach
Francja- protesty .
Dwa lewusy z kwejka musza jakos rozładowac napiecie. Kampanii wyborczej brak, wiadomo ze dudeł wygra, i nie ma gdzie odreagowac.
Włochy- witali powracjących z ojczyzny Chińczyków, bo rząd chciał ich poddać kwarantannie.
Hiszpania-8 marca pełno durnych feministek na manifach
Francja- protesty .
nowynick napisał/a:
Dlaczego to rozpatrujecie w kategorii gorsze - lepsze? Jedni i drudzy oferują dokładnie to samo. Medalion z ametystem chroni przed wirusem równie dobrze co modlitwa i nie ma nikogo kto by spróbował udowodnić na sobie, że tak nie jest
Dwa lewusy z kwejka musza jakos rozładowac napiecie. Kampanii wyborczej brak, wiadomo ze dudeł wygra, i nie ma gdzie odreagowac.
Wiara czyni cuda. A raczej organizm człowieka silnej wiary jest w stanie sam się uleczyć na jej podstawie. I może to być wiara w Boga, azteckie pierścienie czy witaminę C. Jednakowoż żywność i amulety na "koronawirusa" w czasie pandemi, to trochę nie na miejscu faktycznie.
Patrzcie na daty opublikowania przecież przez dwa lata to się tyle zmieniło XD
Co siejesz ferment frajerze , zobacz pierw datę a popem dodawaj jakie gówno .
Widzę ferie macie gimbazy i wrzucacie każde ścierwo,ciekawe tylko kto po was posprząta ten syf w necie jak wrócicie do szkoły
Widzę ferie macie gimbazy i wrzucacie każde ścierwo,ciekawe tylko kto po was posprząta ten syf w necie jak wrócicie do szkoły

@nowynick
Strasznie się mylisz człowieczku ale nie ma się co dziwić u tych pro onrkowych to norma.
@Marza03
I na wieki wieków!
Strasznie się mylisz człowieczku ale nie ma się co dziwić u tych pro onrkowych to norma.
@Marza03
I na wieki wieków!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie