Jak żyć ?
podpis użytkownika
J🤬
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Jeśli koleś ma "głowę na karku" to dostanie ładne odszkodowanie.
Konto usunięte
2012-10-12, 13:57
Moje miasto! Ile bedzie piw tyle ten cwaniak od zinfo co wastawil tego typa fote dostanie po ryju! Jak chcecie naubliżac temu kozakowi to smiało:
pawel.kuszaj@zinfo.pl
Konto usunięte
2012-10-12, 14:15
Nie bądźcie owieczki !
"pedofil" ma więcej za uszami niż ten wieśniak.
Velture napisał/a:
Typowy cwaniak 1 strzałowiec. Cwany i śmiejący się w twarz póki w pysk nie dostanie.
A zapewne dostanie.
Mam ochotę rozkwasić ten jego uśmiechnięty ryj.
Sk🤬iały pismak.
Konto usunięte
2012-10-12, 14:52
Nie popieram takiego działania , bo ofiarą takiej propagandy mógł paść każdy z nas. Ale pokrzywdzony nie jest bez winy, jakim ciulem trzeba być by sprzedać komuś serwis internetowy i założyć podobny konkurencyjny w tym samym mieście.
Konto usunięte
2012-10-12, 15:03
@up
Widocznie nie widział potencjału w tym starym portalu a czasem żeby stworzyć coś nowego trzeba wcześniej coś zniszczyć a więc bardzo dobrze zrobił że znalazł sobie frajera co to kupił i kontynuował działalność według mnie rozegrał to świetnie
Konto usunięte
2012-10-12, 15:17
przeciez uzywanie wizerunku osoby niepublicznej jest karalne, w czym problem ? powinni mu dojebac potezna kare, wysoki odszkodowanie dla poszkodowanego, bo przeciez nie dosc, ze bilboard go oczernia to jest w celach marketingowych
Konto usunięte
2012-10-12, 15:45
odpalilbym "naczelnego"parcha
Konto usunięte
2012-10-12, 16:07
Z pana naczelnego trzeba zrobić gwiazde internetu i tyle. sam sobie zobaczy, czy to takie super
Konto usunięte
2012-10-12, 16:31
Żelboj w garniturku z irokezikiem, kolesia za sam ryj można znielubić, do tego takie podejście, a akcja na pewno celowa- rozreklamowali się świetnie. Może nie do końca się spodziewali, że to się dla nich źle skończy.
Szybko facebooka zablokowali gnoje jedne
Pan laptopowy biznesmen teraz powinien zostać zmuszony do pociągnięcia końcówki jako nauczka za cwanego gapę.
Wiem że nie powinienem ale nie mogłem się powstrzymać no...
Za te wszystkie niespełnione obietnice...
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Konto usunięte
2012-10-12, 20:32
Typowa Polska dnia codziennego.
3-swiat Europy i tyle, zawsze tak bede patrzal na ten kraj.
REDAKTOR NACZELNY
Specjalista ds. reklamy
Paweł Kuszaj - tel. 691 716 170
www.zinfo.pl
każdy niech raz zadzwoni i sie spyta o byle pierdołe,niech ma!!