Duczki1234 napisał/a:
Zamiast na SOR to do okulisty go skierować
Zdarza się, jak jechałeś tą drogą 2000 razy to już jedziesz z automatu. Za to typek z ciężarówki będzie miał przej🤬e za tą windę rozstawioną nad drogą

Kilka razy musiałem to obejrzeć bo k🤬a też nie zauważyłem tej klapy otwartej
Ostatnio widziałem takiego wariata jak jechał z otwartą rampą po Radzymińskiej. Opuszczona akurat tak żeby zrobić kabriolet z osobówki
U mnie kiedyś dziadek osobówką wjechał w windę od tyłu, akurat w najgorszym momencie, bo była podnoszona do góry, i akurat nad samą maską była, a jechał jakieś 80km/h, babce winda wbiła się w klatkę i prawie ucięło jej rękę, a dziadek wysiadł zdziwiony.
Kierowcę ciężarówki trochę poj🤬o z takim rozładunkiem.
Motoc🤬a mogła nie zauważyć.

Motoc🤬a mogła nie zauważyć.

Gapcio jak gapcio, ale te obleśne odgłosy w tle....Nie wiadomo, sra, rzyga czy dochodzi....
encoder178 napisał/a:
Zdarza się, jak jechałeś tą drogą 2000 razy to już jedziesz z automatu. Za to typek z ciężarówki będzie miał przej🤬e za tą windę rozstawioną nad drogą
U nas są obowiązkowe chorągiewki odblaskowe , które zwisają z windy, w takim wypadku u nas nie miałby przej🤬e.
janusz_biznesu napisał/a:
Gapcio jak gapcio, ale te obleśne odgłosy w tle....Nie wiadomo, sra, rzyga czy dochodzi....
Trudno mu oddech złapać , pewnie mostek pęknięty , niech najlepiej jakiś znawca anatomii sie wypowie jakie mogło to spowodować obrażenia 🧐