pijesz piwo w piwnicy jak szczur zamiast wypić jak cywilizowany człowiek w domu lub barze?
@up od kiedy szczury piją piwo? poza tym tak piję w piwnicy bo w domu mordy drą a na bar nie stać mnie codziennie chodzić
Jesteście orangutany, bo pić nie potraficie. Zapewne najek🤬abani rozrabiacie w piwnicy jak stado niedorozwojów. Nie dziwi mnie wrzuta waszego społeczno-wzorowego sąsiada.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

Picie w piwnicy jest zjawiskiem powszechnym. Nie twierdzę, że ludzie tam pijący demolują piwnice, ale echo roznosi się na ósme piętro. Ktoś się w końcu wk🤬i zadzwoni na policję i w ten sposób rodzi się kolejny członek grupy JP.
jakikolwiek napisał/a:
Picie w piwnicy jest zjawiskiem powszechnym. Nie twierdzę, że ludzie tam pijący demolują piwnice, ale echo roznosi się na ósme piętro. Ktoś się w końcu wk🤬i zadzwoni na policję i w ten sposób rodzi się kolejny członek grupy JP.
To ja już wiem kto pierwszy zadzwoni

Chlanie i palenie w piewni, jest o wiele lepsze, niż domówki, czy chlanie w barze. Nie trzeba sprzątać i w ogóle dobry klimat jest. Kto nie melanżował w piewnicy, mieszka w domu jednorodzinnym, albo nie ma kumpli.
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spytaZak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.

Dałem piwo, żeby weszło na główną, bo wiem jaki będzie najlepszy koment

Pić w piwnicy buehehehe.
Ale człowiek nisko upadł.
Poniżej poziomu...parteru.
Ale człowiek nisko upadł.
Poniżej poziomu...parteru.
mój kumpel do dziś organizuje imprezy w swojej piwnicy i tam podobno się chleje najlepiej. Nie wiem, nie piję od 2 lat