Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Uwaga?!
konto usunięte • 2013-09-19, 22:15
Robiłem porządek w biurku , w przygotowaniu się do studiów od października i znalazłem stary zeszyt z Technikum a w nim wyjątkowa uwaga od profesorki haha

Jak by ktoś nie dowidział to treść uwagi jest następująca:

Uczeń po dowiedzeniu się że dostał ocenę NDST za zachowanie na lekcji, wstał podszedł do biurka położył banknot 100-stu złotowy i zapytał się czy "Możesz mi obciągnąć"

haha to były czasy
Zgłoś
djoshin 2013-09-19, 23:30 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
joystik1337 2013-09-19, 23:31 6
Jesteś kretynem, gratulacje. Jest się czym chwalić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-19, 23:31
sauerps, blondi miazga.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-19, 23:32 2
Mogłeś podejść do biurka, zdjąć gacie, wsadzić sobie w dupe ta 100 i wtedy powiedzieć "Tyle jesteś dla mnie warta suko". Oczywiście wybrałeś łatwiejszą opcje.
Zgłoś
mp_toujane 2013-09-19, 23:33 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-19, 23:35
Czasy bycia debilem? Widze, żę się czymś takim chwalisz, więc te czasy dalej trwają.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-19, 23:35 6
Zgłoś
haras1991 2013-09-19, 23:37
Kto w technikum zapisuje pół zeszytu...?
Zgłoś
TheColt 2013-09-19, 23:41 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-19, 23:44
Zgłoś
Cienió 2013-09-19, 23:47
Zgłoś
dumad 2013-09-20, 0:26
stówe za loda?
Głupiec
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-20, 0:31
Jeśli to prawda (w co szczerze wątpię) to jesteś żałosnym prostakiem (za zachowanie) i debilem (bo obskoczyłeś pałę).

Jeśli to fejk to najprawdopodobniej jesteś małą cichą ciotą, która nigdy w życiu nie zrobiłaby takiego numeru ale z wypiekami na twarz o tym fantazjuje. Tak właśnie robią PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI z jego klasy, którzy w między czasie spuszczają mu łeb w kiblu, a do których autor tak chciałby należeć.

sapere aude
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-20, 1:11
Reforma systemu oświaty z 1999 roku odbija się czkawką do tej pory, u mnie w technikum to było by nie do pomyślenia ... ale ja jeszcze 8letnią podstawówkę i 5letnie technikum robiłem - to były czasy
Zgłoś
QKLUX 2013-09-20, 1:34
Ja pierniczę, biurko przez duże "B"...
Koleżka ma duży kompleks, poprosił koleżankę coby mu napisała żeby na Sadolu mógł zabłysnąć..
Zrób coś gościu ze swoim życiem...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem