Uwaga?!
konto usunięte
• 2013-09-19, 22:15
Robiłem porządek w biurku , w przygotowaniu się do studiów od października i znalazłem stary zeszyt z Technikum a w nim wyjątkowa uwaga od profesorki haha
Jak by ktoś nie dowidział to treść uwagi jest następująca:
Uczeń po dowiedzeniu się że dostał ocenę NDST za zachowanie na lekcji, wstał podszedł do biurka położył banknot 100-stu złotowy i zapytał się czy "Możesz mi obciągnąć"
haha to były czasy
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Jesteś kretynem, gratulacje. Jest się czym chwalić.
konto usunięte
2013-09-19, 23:31
sauerps, blondi miazga.
konto usunięte
2013-09-19, 23:32
Mogłeś podejść do biurka, zdjąć gacie, wsadzić sobie w dupe ta 100 i wtedy powiedzieć "Tyle jesteś dla mnie warta suko". Oczywiście wybrałeś łatwiejszą opcje.
konto usunięte
2013-09-19, 23:35
Czasy bycia debilem? Widze, żę się czymś takim chwalisz, więc te czasy dalej trwają.
konto usunięte
2013-09-19, 23:35
Kto w technikum zapisuje pół zeszytu...?
konto usunięte
2013-09-19, 23:44
stówe za loda?
Głupiec
konto usunięte
2013-09-20, 0:31
Jeśli to prawda (w co szczerze wątpię) to jesteś żałosnym prostakiem (za zachowanie) i debilem (bo obskoczyłeś pałę).
Jeśli to fejk to najprawdopodobniej jesteś małą cichą ciotą, która nigdy w życiu nie zrobiłaby takiego numeru ale z wypiekami na twarz o tym fantazjuje. Tak właśnie robią PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI z jego klasy, którzy w między czasie spuszczają mu łeb w kiblu, a do których autor tak chciałby należeć.
sapere aude
konto usunięte
2013-09-20, 1:11
Reforma systemu oświaty z 1999 roku odbija się czkawką do tej pory, u mnie w technikum to było by nie do pomyślenia ... ale ja jeszcze 8letnią podstawówkę i 5letnie technikum robiłem - to były czasy
Ja pierniczę, biurko przez duże "B"...
Koleżka ma duży kompleks, poprosił koleżankę coby mu napisała żeby na Sadolu mógł zabłysnąć..
Zrób coś gościu ze swoim życiem...