Uwaga?!
konto usunięte
• 2013-09-19, 22:15
Robiłem porządek w biurku , w przygotowaniu się do studiów od października i znalazłem stary zeszyt z Technikum a w nim wyjątkowa uwaga od profesorki haha
Jak by ktoś nie dowidział to treść uwagi jest następująca:
Uczeń po dowiedzeniu się że dostał ocenę NDST za zachowanie na lekcji, wstał podszedł do biurka położył banknot 100-stu złotowy i zapytał się czy "Możesz mi obciągnąć"
haha to były czasy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
browar, o ile to true story
I ludzie z takim potencjałem na studia idą... .
konto usunięte
2013-09-19, 22:20
Takie true jak i to pismo kobiecą ręką...Ale czego się nie zrobi, żeby zaistnieć w necie. No i kto w technikum pisze komuś uwagi tej treści w zeszycie od danego przedmiotu...
konto usunięte
2013-09-19, 22:21
Jesteś prostakiem :/ trzeba było się uczyć
konto usunięte
2013-09-19, 22:23
Może nie prostakiem uczyć to się uczyłem z technikum wyszedłem ze świadectwem z paskiem zdałem egazmin maturalny jak i zawodowy
Tco
2013-09-19, 22:39
To nie jest pismo nauczyciela, mysle ze sam to napisales. Jestes zalosny.
uwagi w technikum? Do kąta też was wysyłali? A może jesteście na etapie słoneczek jako ocen?
Lew
2013-09-19, 23:25
konto usunięte
2013-09-19, 23:27
Współczuję twoim rodzicom.
konto usunięte
2013-09-19, 23:28
Nigdy nie mówiłem do kogoś z tytułem magistra "profesorze", bo wtedy obrażam tych, którzy pracowali na tytuł profesora.