📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiętam swój pierwszy wypad do niemiec. Byłem w szoki kiedy w hipermarkecie typu auchan/tesco były tabliczki wszędzie z napisem w 3 językach.
Po niemiecku, po angielsku i po polsku.
Też z niczego się to nie wzięło ale było mi głupio, że po polsku są te napisy.
Jeśli ktoś nie wie co na nich było napisane to po prostu, że kradzież będzie karana i policja zostanie wezwana do złodzieja.
Jeśli ktoś nie wie co na nich było napisane to po prostu, że kradzież będzie karana i policja zostanie wezwana do złodzieja.
czy ktoś potrafi sobie wyobrazić co by sie działo gdy by taka tabliczka była w jidisz?
Hahahaah aż mi się lata 92-96 w niemczech mi się przypomniały jak do nas było tam takie podejście..
~Velture napisał/a:
Pamiętam swój pierwszy wypad do niemiec. Byłem w szoki kiedy w hipermarkecie typu auchan/tesco były tabliczki wszędzie z napisem w 3 językach.
Z niczego się to nie wzięło? Czyli niemcy i anglicy też kradną na potęgę?

po opuszczeniu kasy??? Co to w ogóle znaczy
Wyobrażam sobie jak ukraińcy wychodzą z kasy fiskalnej

Pamiętam jak jeden hotel napisał że nie przyjmuje parchatych to dupska tak strzelały że zarejestrowały to obie sondy Voyager.
dumad napisał/a:
po opuszczeniu kasy??? Co to w ogóle znaczy
Może miało być po wyczyszczeniu..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie