A jednak dało się szybciej
smc
2024-08-28, 21:55
Taki pies to często jedyny towarzysz życia starszej osoby. Jest powiernikiem, bliską istotą. Wspomaga swoją obecnością, wnosi ciepło i troskę.
A pedalarz? Pedalarz nikogo nie obchodzi.
Stara, więc się nie puszcza
Przecież ten kundel ledwo idzie. Dać go do wora, a wór do jeziora... Nawet na smalec się nie nadaje.
psotna_c🤬ka napisał/a:
Przecież ten kundel ledwo idzie. Dać go do wora, a wór do jeziora... Nawet na smalec się nie nadaje.
Nic a nic się nie wytopi z niego?
Stare baby jebac pradem, a pies do wora
Czekam na taki film ale z samochodem zamiast rolkowca
Ja czasem mam ochotę zrobić tak komuś kiedy z psem zajmuje cały chodnik a fafik nie reaguje na wołanie.
bo na spacerach to tza szybko chodzic, albo bylo zostac w hospicjum i jarac.. znaczy zazyc lekarstwo.. zle uzyc medykamentow przepisanych przez licencjowanego lekarza na nfuzet.
podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
Za te rozciągane smycze to bym karał jak za próbę zabójstwa. Pies ma iść przy nodze a nie latać gdzie mu się chce . Zero kontroli nad zwierzęciem. Banda debili.
Juzwa napisał/a:
Chodnik służy do chodzenia, jezdnia do jeżdżenia. KAŻDY poruszający się po chodniku inaczej niż na własnych nogach niech z chodnika wyp🤬ala. A gdzie? A c🤬j mnie obchodzi gdzie. Niech wyp🤬ala do Wietnamu.
co ty pieprzysz za głupoty?? Jezdnia służy do poruszania się POJAZDÓW. Wszyscy, którzy pojazdami nie kierują mają się poruszać właśnie po chodnikach, tak jak ta na rolkach.
przez ostatnie dwa lata tak szybko nie biegał xd
K🤬a j🤬e c🤬je. Też mi raz pies wybiegł na ścieżkę rowerową przy prędkości około 30km/h, aż babkę wyj🤬em, a pies poleciał. Ja miałem tylko czerwony pas na szyi od smyczy.