👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
onucek napisał/a:
hehe głupia stara baba i głupi pies xD
Zapomniałeś o pedale na rolkach
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
zajac1190 napisał/a:
Miała by zwykłą smycz a nie gówno kabelek to by nie było sytuacji. Psa się trzyma przy nodze i ma się go na uwadze. To ty wyprowadzasz zwierzę nie odwrotnie więc myśl...
onucek napisał/a:
Stare baby zawsze mają najgłupsze psy. Leją te psiny po łbach jak cholera... bo to raz człowiek widział jak laską taki pies dostaje...

zajac1190 napisał/a:
No skandal, że ktoś inny niż psiarz korzysta z chodnika.
Powinny ich sierściuchy i smycze zajmować połowe osiedla.
John-Flopp napisał/a:
Miała by zwykłą smycz a nie gówno kabelek to by nie było sytuacji. Psa się trzyma przy nodze i ma się go na uwadze. To ty wyprowadzasz zwierzę nie odwrotnie więc myśl...
Ej koleżko ja tylko mówię że na filmie jest głupia baba głupi pies i pedal na rolkach
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
To pewnie jedna z tych upośledzonych ras psów dla których trzeba kupić wózek żeby z takim wyjść na spacer.

onucek napisał/a:
Też będziesz stary i głupi 😁
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie