W dzisiejszych czasach w mediach społecznościowych dzielimy się już prawie wszystkim. Każde wydarzenie z życia, intymne szczegóły są przez nas dokumentowane, a następnie archiwizowane na serwerach Facebooka czy Instagrama. Często widoczne są nawet dla nieznajomych. Jak zareagują ludzie, gdy podejdzie do nich obca osoba, która wie o nich bardzo dużo? Nawet za dużo...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
W dzisiejszych czasach w mediach społecznościowych dzielimy się już prawie wszystkim. Każde wydarzenie z życia, intymne szczegóły są przez nas dokumentowane, a następnie archiwizowane na serwerach Facebooka czy Instagrama. Często widoczne są nawet dla nieznajomych. Jak zareagują ludzie, gdy podejdzie do nich obca osoba, która wie o nich bardzo dużo? Nawet za dużo...
Znam hakera który by temu żartownisiowi zablokował płytę główną i byłoby po stalkingu.
kulturysta napisał/a:
W dzisiejszych czasach w mediach społecznościowych dzielimy się już prawie wszystkim. Każde wydarzenie z życia, intymne szczegóły są przez nas dokumentowane, a następnie archiwizowane na serwerach Facebooka czy Instagrama.
Że co? Chyba ty...
kiedyś na rozmowie kwalifikacyjnej babka zapytała mnie czy podobał mi się najnowszy odcinek Breaking Bad? Ja zdziwiony okrutnie powiedziałem że tak, że super serial to jest, a ona "wiem wiem, w końcu dałeś 9/10 na filmwebie". Okazało się, że na filmweb-ie można wyszukiwać po nazwisku. Od tamtej pory mam problem z podaniem dowodu osobistego komukolwiek, w obawie przed inwigilacją
To warszawka to nie ma co się dziwić. Przyjeżdżają bardziej skowyrne siksy z prowincji, mają ambicję, ale za grosz talentu, żeby stać się gwiazdą, więc chociaż chcą się upodobnić do gwiazd będąc sobie samym paparazzi. To właśnie tego pokroju dupy dostają/przyjmują oferty brązowego klocka z dubaju w zamian za 35 zielonych klocków z ameryki.
Piękne. Te tępe wory rozpłodowe się nadają tylko do pokazania albo posuwania, nawet nie pomyślały o tym, że informacje o nich mógłby zbierać ktoś nieprzyjaźnie nastawiony.
Liczą na headhunterów z agencji modelek a doczekają się wygłodniałego zwyrodnialca 120kg w ciemnej uliczce.
Liczą na headhunterów z agencji modelek a doczekają się wygłodniałego zwyrodnialca 120kg w ciemnej uliczce.
nepster napisał/a:
Ta spora część normalnych jest dla nas niewidoczna a debile błyszczą.
Najlepiej widoczne są ekstrema - negatywne i pozytywne.
Bycie przeciętniakiem właśnie do tego prowadzi że się nie wyróżniasz czyli masz kamuflaż
Przeczytajcie sobie regulamin takiego facebooka.
Miałem tam konto, potem poszedłem po rozum do głowy. Nie mi oceniać czy znalazłem, ale przeczytałem sobie regulamin sumiennie. Nie umieszczałem tam nic nazbyt prywatnego. Ale facebook sam dba o to żeby takie informacje pozyskać.
Usunałem konto z facebooka.
Dość dawno już.
I teraz mam głupią nadzieję, że te konto faktycznie jest usunięte (próbowałem je przywrócić z czystej ciekawości i się nie udało więc rokuje dobrze).
Sporo śmieci w głowie mniej. Zostaje jeszcze sadistic ale to gorzej się odkleić.
Miałem tam konto, potem poszedłem po rozum do głowy. Nie mi oceniać czy znalazłem, ale przeczytałem sobie regulamin sumiennie. Nie umieszczałem tam nic nazbyt prywatnego. Ale facebook sam dba o to żeby takie informacje pozyskać.
Usunałem konto z facebooka.
Dość dawno już.
I teraz mam głupią nadzieję, że te konto faktycznie jest usunięte (próbowałem je przywrócić z czystej ciekawości i się nie udało więc rokuje dobrze).
Sporo śmieci w głowie mniej. Zostaje jeszcze sadistic ale to gorzej się odkleić.
@Gołyniemiec - większego debila na sadolu prawdopodobnie nie znajdziecie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie