Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:20

W dzisiejszych czasach w mediach społecznościowych dzielimy się już prawie wszystkim. Każde wydarzenie z życia, intymne szczegóły są przez nas dokumentowane, a następnie archiwizowane na serwerach Facebooka czy Instagrama. Często widoczne są nawet dla nieznajomych. Jak zareagują ludzie, gdy podejdzie do nich obca osoba, która wie o nich bardzo dużo? Nawet za dużo...
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-24, 17:53 5
Znam hakera który by temu żartownisiowi zablokował płytę główną i byłoby po stalkingu.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-24, 17:59 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Macias17 2015-06-24, 18:19 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-24, 18:47 10
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-24, 19:35
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-24, 19:50 1
Zgłoś
DuckDodgers 2015-06-24, 20:16
kulturysta napisał/a:

W dzisiejszych czasach w mediach społecznościowych dzielimy się już prawie wszystkim. Każde wydarzenie z życia, intymne szczegóły są przez nas dokumentowane, a następnie archiwizowane na serwerach Facebooka czy Instagrama.

Że co? Chyba ty...
Zgłoś
Doomik 2015-06-24, 21:15 1
kiedyś na rozmowie kwalifikacyjnej babka zapytała mnie czy podobał mi się najnowszy odcinek Breaking Bad? Ja zdziwiony okrutnie powiedziałem że tak, że super serial to jest, a ona "wiem wiem, w końcu dałeś 9/10 na filmwebie". Okazało się, że na filmweb-ie można wyszukiwać po nazwisku. Od tamtej pory mam problem z podaniem dowodu osobistego komukolwiek, w obawie przed inwigilacją
Zgłoś
CiemnosciHetman 2015-06-24, 21:31 4
To warszawka to nie ma co się dziwić. Przyjeżdżają bardziej skowyrne siksy z prowincji, mają ambicję, ale za grosz talentu, żeby stać się gwiazdą, więc chociaż chcą się upodobnić do gwiazd będąc sobie samym paparazzi. To właśnie tego pokroju dupy dostają/przyjmują oferty brązowego klocka z dubaju w zamian za 35 zielonych klocków z ameryki.
Zgłoś
Kreeggan 2015-06-24, 22:08
Piękne. Te tępe wory rozpłodowe się nadają tylko do pokazania albo posuwania, nawet nie pomyślały o tym, że informacje o nich mógłby zbierać ktoś nieprzyjaźnie nastawiony.

Liczą na headhunterów z agencji modelek a doczekają się wygłodniałego zwyrodnialca 120kg w ciemnej uliczce.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-25, 0:07 1
nepster napisał/a:

Ta spora część normalnych jest dla nas niewidoczna a debile błyszczą.

Najlepiej widoczne są ekstrema - negatywne i pozytywne.

Bycie przeciętniakiem właśnie do tego prowadzi że się nie wyróżniasz czyli masz kamuflaż
Zgłoś
mibcadet 2015-06-25, 1:09
Przeczytajcie sobie regulamin takiego facebooka.
Miałem tam konto, potem poszedłem po rozum do głowy. Nie mi oceniać czy znalazłem, ale przeczytałem sobie regulamin sumiennie. Nie umieszczałem tam nic nazbyt prywatnego. Ale facebook sam dba o to żeby takie informacje pozyskać.
Usunałem konto z facebooka.
Dość dawno już.
I teraz mam głupią nadzieję, że te konto faktycznie jest usunięte (próbowałem je przywrócić z czystej ciekawości i się nie udało więc rokuje dobrze).

Sporo śmieci w głowie mniej. Zostaje jeszcze sadistic ale to gorzej się odkleić.
Zgłoś
ValvePlsFix 2015-06-25, 12:34
@Gołyniemiec - większego debila na sadolu prawdopodobnie nie znajdziecie.
Zgłoś
ilbe2 2015-06-25, 22:04
@mibcadet z tego co kojarzę to takie informacje, po skasowaniu konta są jeszcze przez jakiś czas przechowywane.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem