Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:45

W dzisiejszych czasach w mediach społecznościowych dzielimy się już prawie wszystkim. Każde wydarzenie z życia, intymne szczegóły są przez nas dokumentowane, a następnie archiwizowane na serwerach Facebooka czy Instagrama. Często widoczne są nawet dla nieznajomych. Jak zareagują ludzie, gdy podejdzie do nich obca osoba, która wie o nich bardzo dużo? Nawet za dużo...
Zgłoś
remi1982 2015-06-24, 13:21 122
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
grudawwk 2015-06-24, 14:10 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
AgentGrzesiek 2015-06-24, 14:11 5
no to ich zdziwienie najlepsze
pomyśleć że kiedyś SB musiało się męczyć, podglądać, szukać kapusiów itp.

Zgłoś
konto usunięte 2015-06-24, 14:28 85
Zgłoś
kozojebca1231 2015-06-24, 14:28 15
nie jestem stary, ale nie ogarniam tych instagramów i snapchatów, a fejs służy mi do umawiania się na piwo. Być może brak mi AjFona i rurek...
Zgłoś
KaiWren 2015-06-24, 14:39
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-24, 15:08 4
Tak w temacie refleksja. Jak to dobrze że w dawnych czasach nie było internetu, mass telewizyjnej propagandy i tych wszystkich socjal-mediów. Inaczej takie np. III Rzesze i pierwszy ZSRR trwałyby do dziś a ludność byłaby szczęśliwa że w nich żyje.
Zgłoś
airwalk 2015-06-24, 15:49 1
permanentna inwigilacja nie wytrzymam!
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-24, 15:57
no dobra, ale skad znali nazwiska tych lasek? Siedzi sobie laska, pije piwko... no właśnie, no i co? Pyta sie o nazwisko czyco? bo nie kumam, żeby znaleźć kogoś na fejsie to trzeba jakieś dane znac.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-24, 16:19 6
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-24, 16:31 4
No dobra łatwo znaleźć informacje o ludziach w necie ale o to im przecież chodzi. Gwiazdy pop i osoby publiczne też sprzedają czesto życie prywatne za fejm. I tak samo jest z gwiazdami insta i snapchatu oraz fejsbuka. Tacy ludzie chcą byc czesto obserwowani przez obcych i w sumie czesto mają z tego więcej korzyści niż jakichkolwiek przykrości.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-24, 16:56 2
Jako użytkownik facebooka powiem tak - owszem mając moją fotkę, można się dowiedzieć całkiem sporej ilości faktów z mojego życia. Z tym, że jest to dla mnie nieistotne Nic co chciałbym zachować dla siebie na fejsa nie trafia, a fakty które można tam zobaczyć, zna cała masa ludzi, nawet tych, którzy fejsa nie używają
Zgłoś
yasuu 2015-06-24, 17:09 11
damian8857 napisał/a:

no dobra, ale skad znali nazwiska tych lasek? Siedzi sobie laska, pije piwko... no właśnie, no i co? Pyta sie o nazwisko czyco? bo nie kumam, żeby znaleźć kogoś na fejsie to trzeba jakieś dane znac.

wchodzisz na profil knajpy i czekasz aż się ktoś oznaczy albo doda hasztaga i już masz profil
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-24, 17:40 1
pani od psychologi mina zrzedła
w sumie nic dziwnego, jest wykształcona to zdaje sobie sprawę z czym wiąże się taki "ekshibicjonizm"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem