Dowcip stary jak swiat ale bawi. Wiem że sam obsrałbym zbroje gdyby mi tak zrobili...
No! hehe
Zrobiłem taki kawał koleżance. Udawałem, że mam w ręku pająka i że go na nią rzuciłem. Było mi potem mocno wstyd. Reakcja dziewczyny z tego filmiku to nie była nawet połowa paniki jaką przeżyła moja koleżanka.
Musiałem ją dogonić, mocno przytrzymać i przebić się przez jej strach, by zrozumiała, że to nie był pająk, tylko mały patyczek.
Była bardzo czerwona na twarzy zalanej łzami i jej oczy były jakieś nieobecne jak zranionej sarny. Drżała na całym ciele i musiałem ją całą siłą trzymać, bo w panice wbiegła by pod jadący samochód.
Nie każdemu wolno zrobić taki kawał.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Też mam taką fobię na żmije. Moja pikawka mogłaby stanąć. To nie zawsze są dowcipne kawały.
Zrobiłem taki kawał koleżance. Udawałem, że mam w ręku pająka i że go na nią rzuciłem. Było mi potem mocno wstyd. Reakcja dziewczyny z tego filmiku to nie była nawet połowa paniki jaką przeżyła moja koleżanka.
Musiałem ją dogonić, mocno przytrzymać i przebić się przez jej strach, by zrozumiała, że to nie był pająk, tylko mały patyczek.
Była bardzo czerwona na twarzy zalanej łzami i jej oczy były jakieś nieobecne jak zranionej sarny. Drżała na całym ciele i musiałem ją całą siłą trzymać, bo w panice wbiegła by pod jadący samochód.
Nie każdemu wolno zrobić taki kawał.
Brzmi jak opis gw🤬tu.... 😂 Oj Bazyl, Ty świntuchu stary.
Brzmi jak opis gw🤬tu.... 😂 Oj Bazyl, Ty świntuchu stary.
Zapewniam, że ta dziewczyna na gw🤬t by tak gw🤬townie nie zareagowała!

Ale pająk, to coś strasznego, jak Alien. Żal mi jej, bo naprawdę miła dziewczyna, ale ma taką poj🤬ą fobię na pająki.
Ważne, że k🤬sa się nie boi i szkoda tylko, że ona jest 40 lat młodsza.
Może w ogole kopiujcie wszystkie śmieszne filmiki z neta dla wirtulanych piw ?