Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pablohasan85 2025-04-09, 11:04 13
Dowcip stary jak swiat ale bawi. Wiem że sam obsrałbym zbroje gdyby mi tak zrobili...
Zgłoś
psyhepl 2025-04-09, 11:13 31
Pablohasan85 napisał/a:

Dowcip stary jak swiat ale bawi. Wiem że sam obsrałbym zbroje gdyby mi tak zrobili...

No! hehe

Zgłoś
Cezzar 2025-04-09, 11:54
psyhepl napisał/a:

No! hehe

Powinno być atak @Żmij a
Zgłoś
Nyggus_Maximus 2025-04-09, 12:00 1
K🤬a p🤬de drze jak malpa w murzynolandii
Zgłoś
smc 2025-04-09, 12:22
Komu c🤬j po plecach skacze, temu i do dupy wskoczy.
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-09, 12:34 3
Też mam taką fobię na żmije. Moja pikawka mogłaby stanąć. To nie zawsze są dowcipne kawały.
Zrobiłem taki kawał koleżance. Udawałem, że mam w ręku pająka i że go na nią rzuciłem. Było mi potem mocno wstyd. Reakcja dziewczyny z tego filmiku to nie była nawet połowa paniki jaką przeżyła moja koleżanka.
Musiałem ją dogonić, mocno przytrzymać i przebić się przez jej strach, by zrozumiała, że to nie był pająk, tylko mały patyczek.
Była bardzo czerwona na twarzy zalanej łzami i jej oczy były jakieś nieobecne jak zranionej sarny. Drżała na całym ciele i musiałem ją całą siłą trzymać, bo w panice wbiegła by pod jadący samochód.
Nie każdemu wolno zrobić taki kawał.
Zgłoś
Geraldinio 2025-04-09, 12:54
Nie róbcie tego babciom, bo jej emerytury więcej już nie będzie xd

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Patryc 2025-04-09, 13:05 4
Też bym się tak zachował, jak chyba każdy z nas. Przy takich akcjach do głosu dochodzi atawizm zwierzęcy i nawet nie rozważamy, czy to może być prawdziwy wąż i czy w ogóle w miejscu w którym jesteśmy jakieś węże występują. Wtedy wychodzi z nas zwykła małpa, która boi się wężów, bo jad i można zdechnąć i spaść z drzewa.
Zgłoś
kurdeee 2025-04-09, 13:36
Hahahaha dobre ja bym później wp🤬l dostał od swej Żony za taki numer a tu nie wiadomo co ta jego kobieta zrobi, ucięte, może się gorzej skończyło. Celibatem.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-09, 15:01 2
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Też mam taką fobię na żmije. Moja pikawka mogłaby stanąć. To nie zawsze są dowcipne kawały.
Zrobiłem taki kawał koleżance. Udawałem, że mam w ręku pająka i że go na nią rzuciłem. Było mi potem mocno wstyd. Reakcja dziewczyny z tego filmiku to nie była nawet połowa paniki jaką przeżyła moja koleżanka.
Musiałem ją dogonić, mocno przytrzymać i przebić się przez jej strach, by zrozumiała, że to nie był pająk, tylko mały patyczek.
Była bardzo czerwona na twarzy zalanej łzami i jej oczy były jakieś nieobecne jak zranionej sarny. Drżała na całym ciele i musiałem ją całą siłą trzymać, bo w panice wbiegła by pod jadący samochód.
Nie każdemu wolno zrobić taki kawał.

Brzmi jak opis gw🤬tu.... 😂 Oj Bazyl, Ty świntuchu stary.
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-09, 15:09 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Brzmi jak opis gw🤬tu.... 😂 Oj Bazyl, Ty świntuchu stary.

Zapewniam, że ta dziewczyna na gw🤬t by tak gw🤬townie nie zareagowała!
Ale pająk, to coś strasznego, jak Alien. Żal mi jej, bo naprawdę miła dziewczyna, ale ma taką poj🤬ą fobię na pająki.
Ważne, że k🤬sa się nie boi i szkoda tylko, że ona jest 40 lat młodsza.
Zgłoś
Kaczor68 2025-04-09, 15:29
No to chłop sobie dorobił, przez najbliższy miesiąc na ręcznym pojedzie.
Zgłoś
viking19 2025-04-09, 16:51 1
fajne, nie da się obejrzeć tylko 10 razy xD
Zgłoś
miotaczkiszonki 2025-04-09, 20:34
jprd jakie gówno tu ostatnio jest na głównej
Może w ogole kopiujcie wszystkie śmieszne filmiki z neta dla wirtulanych piw ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie