📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

arma 3 alpha jest juz dostepna a skidrow juz wrzucił swojego craka od wczoraj smigam na multi.
a co do BF to rzeczywiscie nie można porównywać... w Armie 3 dostajesz 320KM kwadratowych przestrzeni...
tzn aby przejsc na drugi koniec mapy pieszo potrzeba ladnych pare godzin... mapy sa dość szczegułowym skanem prawdziwej wyspy. a grafa po kilku godzinkach gry na ultra seting potrafi przyprawić o zawał calkiem dobry sprzęt... różnica? BF to strzelanka wojenna a ARMA 3 to symulator wojenny
a co do BF to rzeczywiscie nie można porównywać... w Armie 3 dostajesz 320KM kwadratowych przestrzeni...
tzn aby przejsc na drugi koniec mapy pieszo potrzeba ladnych pare godzin... mapy sa dość szczegułowym skanem prawdziwej wyspy. a grafa po kilku godzinkach gry na ultra seting potrafi przyprawić o zawał calkiem dobry sprzęt... różnica? BF to strzelanka wojenna a ARMA 3 to symulator wojenny

Szer.Lucjan, jak dla mnie Arma to idealny symulator wojenny. Wcale nie ma drewnianych animacji i pozatym to tą gre postrzegasz jak napier*alanke i porównujesz do BF'ów które nie są symulatorami

Ale neeerdy.... wjechałem wam na ambicję pikselowych pocisków?
nie ma już przymusowego woja to teraz będzie darcie koszul na ulubionej grze

Obie gry są zajebiste i wasze słodkie pierdzenie tego nie zmieni. A COD ssie pałke.
Adam1394 czy ci ludzie z tego filmu dalej się umawiają na tego typu akcje ? Jest jakieś forum do tego ?

DUST DEVIL napisał/a:
Reasumując: OFP:CWC to gra nie dla wszystkich, ale jeśli nauczycie się w nią grać, to później takie ARMY to w palcem w dupie będziecie przechodzić.
Tak, będziemy przechodzić gry multiplayer.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie