Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
smc 2025-09-30, 10:08 5
Nic mu nie będzie.

Najwyżej będzie bardziej piekło jak go koledzy będą zapinać od tyłu.
Zgłoś
JoSeed 2025-09-30, 10:15 9
smc napisał/a:

Nic mu nie będzie.
Najwyżej będzie bardziej piekło jak go koledzy będą zapinać od tyłu.

Jest jednak szansa, że nic nie bedzie czuł
Zgłoś
Selekcjoner 2025-09-30, 10:23 13
Ludzie robią z siebie kaleki dla chwili sławy która szybko przemija
Zgłoś
smc 2025-09-30, 10:51 1
JoSeed napisał/a:

Jest jednak szansa, że nic nie bedzie czuł

Mądrego warto posłuchać

Zgłoś
kawasaka 2025-09-30, 12:30 4
Nie rozumiem jak oni dają radę przy tylu upadkach z tymi kontuzjami. Ja ćwiczyłem, dbałem o siebie, a i tak przepuklina lędźwiowa i nawet nie myślę o takiej aktywności. Zero biegania, zero nart itp. każda aktywność to przygotowanie jak na wspinaczkę.
Zgłoś
nadyb 2025-09-30, 12:50 2
kawasaka napisał/a:

Nie rozumiem jak oni dają radę przy tylu upadkach z tymi kontuzjami. Ja ćwiczyłem, dbałem o siebie, a i tak przepuklina lędźwiowa i nawet nie myślę o takiej aktywności. Zero biegania, zero nart itp. każda aktywność to przygotowanie jak na wspinaczkę.

2-3mce cwiczen i po przepuklinie nie ma sladu. Nie mecz sie tylko szukaj jakiegos dobrego fizioterapelty. Jak neurolog cos wspomina o operacji to zmien neurologa. Laweczka i plywanie na brzuchu to podstawa.
Zgłoś
lars26 2025-09-30, 13:40 2
nadyb napisał/a:

2-3mce cwiczen i po przepuklinie nie ma sladu. Nie mecz sie tylko szukaj jakiegos dobrego fizioterapelty. Jak neurolog cos wspomina o operacji to zmien neurologa. Laweczka i plywanie na brzuchu to podstawa.

Dobrego kogo? Fizjoterpełty? O rety. I coś jeszcze - pływanie tylko na grzbiecie jeżeli chcesz byc zdrowy.
Zgłoś
kafar z wąsami 2025-09-30, 14:22 1
To jeden z tych pedalskich shuffle dance?

Zgłoś
JebacPis100procent 2025-09-30, 15:31 2
kawasaka napisał/a:

Gdybyś nosił maseczkę to nie doszłoby do tego.
Zgłoś
Sramnawas 2025-09-30, 22:44
Rusza nogami za parę tygodni znowu powtórka
Zgłoś
kawasaka 2025-10-01, 6:41 1
nadyb napisał/a:

Mam nadzieję że nikt cię nie posłuchał z tym pływaniem i ławeczką, pływanie żabka to zabójstwo dla lędźwi. Żeby cokolwiek poradzić to tylko delikatne ćwiczenia mięśni brzucha głębokich bez żadnego obciążania dolnej czesci kręgosłupa. Nawet jak się wzmocni mięśnie i tak trzeba się pilnować na każdym kroku. Bez fizjo to już bym nie funkcjonował.
Zgłoś
Konrad8044 2025-10-01, 9:25
Strzelił krąg kompresyjne pęknięcie
Zgłoś
nadyb 2025-10-05, 0:09
lars26 napisał/a:

Dobrego kogo? Fizjoterpełty? O rety. I coś jeszcze - pływanie tylko na grzbiecie jeżeli chcesz byc zdrowy.

Jak masz przpukline kregoslupa to co ci da plywanie wzmacniajace miesnie brzucha? Nie masz odciazyc kregoslupa tylko go wzmocnic
Zgłoś
kawasaka 2025-10-05, 11:36
nadyb napisał/a:

Jak masz przpukline kregoslupa to co ci da plywanie wzmacniajace miesnie brzucha? Nie masz odciazyc kregoslupa tylko go wzmocnic

Dokładnie, jak bedziesz miał za mocne mięśnie proste brzucha to będziesz pogłębiał problem z kręgosłupem. To jest delikatny temat z przepukliną w odcinku lędźwiowym, jedynie ćwiczenia pod kontrolą fizjo mogą coś podziałać bo samemu można narobic sobie więcej szkody niż pożytku.
W tym temacie to nawet dieta i praca jelit ma znaczenie. Ja już walczę z tematem przepukliny ponad 10 lat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem