Coraz większe debile się rodzą
Cytat:
Nastolatka z Moskwy zginęła, kiedy poraził ją prąd w łazience. Dziewczyna siedząc w wannie postanowiła odebrać telefon podłączony do kontaktu.
Jak informuje "Moskiewskij Komsomolec", 14-latka postanowiła wziąć kąpiel. By jednak pozostać w kontakcie z przyjaciółmi, dziewczyna wzięła ze sobą telefon. Kiedy zobaczyła jednak, że bateria jest prawie wyładowana, wzięła przedłużacz do łazienki i podłączyła aparat do ładowarki.
Dziewczyna usiadła w gorącej wodzie. W pewnym momencie zadzwonił do niej telefon, więc nastolatka podniosła słuchawkę. Prawdopodobnie wtedy została porażona prądem.
Matka dziewczynki uznała, że w łazience jest podejrzanie cicho. Zapukała do drzwi, ale nikt nie odpowiedział. Weszła do środka i zobaczyła swoją córkę nie dającą znaku życia. Dziewczyna miała telefon komórkowy na piersi. Kobieta zadzwoniła po karetkę, jednak lekarze nie byli w stanie uratować 14-latki.
To nie pierwszy taki wypadek w Rosji. W lutym w Moskwie doszło do niemal identycznej sytuacji. Dziewczyna zginęła, kiedy telefon komórkowy wpadł jej do wanny.
Źródło: rmf24.pl
podpis użytkownika
Skończyłem politologię i mam pracę.
5V ja zabiło czy przedłużacz wrzucila?
I cały SEPowski kurs i uprawnienia w p🤬du, aż strach wziąć myszkę w rękę w końcu też ma zabójcze 5v i 500mA
Tu macie wypowiedź osoby kompetentnej:
Takie natężenie może zabić z racji tego że , rezystancja ciała spada praktycznie do zera i nie stawiamy jakiegokolwiek oporu dla przepływu prądu , a wyłączniki RCD(różnicowoprądowe) mają czułość 30 mA , więc tak to jest możliwe .
Głupota eliminuje się sama.
Ileż razy ten fake news będzie powtarzany...
Było to na sadolu w wersji z usa -
portal.abczdrowie.pl/14-latka-podczas-kapieli-zostala-porazona-pradem-...
Wiem, że było bo wpisałem kawałek twojego tekstu i wyskoczył mi ten link w góglu jako kliknięty. Nie mogę tego tutaj odszukać ale pamiętam dyskusję w temacie i koniec końców nie ma bata aby komórka podłączona do ładowarki zabiła w wodzie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Tyle razy co mi wpadł podłączony kabel do wanny... K🤬a, igrałem ze śmiercią.
Buahahahahaha, jak pelikany niektórzy łykają takie mondre ynfo...
No beer because of retardation information.
Konto usunięte
2017-10-04, 1:50
Mielzky97 napisał/a:
Takie natężenie może zabić z racji tego że , rezystancja ciała spada praktycznie do zera i nie stawiamy jakiegokolwiek oporu dla przepływu prądu , a wyłączniki RCD(różnicowoprądowe) mają czułość 30 mA , więc tak to jest możliwe .
Ale p🤬lenie.
coldblood16 napisał/a:
Tyle razy co mi wpadł podłączony kabel do wanny... K🤬a, igrałem ze śmiercią.
Buahahahahaha, jak pelikany niektórzy łykają takie mondre ynfo...
No beer because of retardation information.
O k🤬a dałem ci piwo

C🤬j masz na zachętę proszę k🤬a nagraj film jak siedzisz w wanie i wrzucasz do niej podłączony przedłużacz tylko telefon na statywie jakimś ustaw.
Dowodu w postaci zdjęcia nie ma, więc KŁAMSTWO.
WszystkoRozp🤬ala napisał/a:
Ale p🤬lenie.
Jeśli wnioski wyciągnięte na podstawie wiedzy i dawanie możliwości zaistnienia takiej sytuacji dla Ciebie to p🤬lenie to najwidoczniej wolisz w szkołę rzucać kamieniami

.
Btw. Znam przypadek osoby którą zabiło 50 V .
@Mielzky97 : pytanie za 100 punktow - jakie napiecie jest na wyjsciu ladowarki do telefonu?
Odpowiedz sam sobie i nie rob wsi
Ta historia robi już dziewiąte okrążenie po intenetach. Zmieniają się tylko miejsca.
Fakt, jak dla mnie jedyną opcją na śmierć tutaj to to , że albo telefon leżał na "gniazdku" przedłużacza i sięgała mokrą łapą i zrobiło się zwarcie albo wj🤬a ten przedłużacz do wanny. 5v i 1000maH raczej Cie nie zabije.