Żona do męża:
- Kochanie. Muszę ci się do czegoś przyznać. Jestem uzależniona od energetyków. Piję ich kilka dziennie.
- Tych napoi co to zawierają inozytol?
- Tak.
- To żebym k🤬a więcej nie usłyszał od ciebie, że nie połkniesz!
Inozytol - główny składnik napoi energetycznych odpowiadający za poprawę samopoczucia oraz główny składnik ludzkiej spermy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Inozytol - główny składnik napoi energetycznych odpowiadający za poprawę samopoczucia oraz główny składnik ludzkiej spermy. Dla niedowidzących...
A Panowie piją te energetyki żeby stać się bardziej męscy?
Wg tej logiki to jeśli ta babka się kiedyś przyzna że pija wodę to ten gość będzie ją karmił swoim gównem.
Jak wyżej. Według tej logiki jeżeli ktokolwiek kiedykolwiek pił zwykłą wodę może równie dobrze pić szczyny i nie powinien się krzywić.
@upup ale Ci eksperci ostatnio uszczypliwi. Może wrzucę coś, co już było to was zadowoli.
konto usunięte
2017-01-23, 14:58
Fajnie masz w domu,żal
nano50 napisał/a:
Inozytol - główny składnik napoi energetycznych odpowiadający za poprawę samopoczucia oraz główny składnik ludzkiej spermy. Dla niedowidzących...
Główny składnik mhmm.. średnio 0,00053 g w 100 g.
Powiększyłem po prostu drobny druczek właściciela tematu.
konto usunięte
2017-01-24, 6:08
@r.o.t.t.e.n. od kiedy 53 miligram to 0,00053 g?
"główny składnik" 0.053 grama inozytolu/100 gram spermy, 0.00053 to ilość w 1 gramie spermy. Co oznacza, że w spermie jest jakieś pół promila inozytolu. To ja mam więcej alkoholu we krwi na chwilę obecną.