Sadystyczny wycinek ze świetnej serii National Geographic o narkotykach - odc. dot. środków przeciwbólowych i ich wpływie na noworodki rodziców ćpunów.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupia p🤬d.a zmarnowała życie dziecka
konto usunięte
2012-03-24, 2:05
zawsze wiem co powiedzieć, w każdej sytuacji...ale odebrało mi głos, nie ma takich słów, które oddałby to co teraz czuję, zwłaszcza jako kobieta w 5 miesiącu ciąży....smutek....że gdzieś, taki mały KTOŚ, ma już tak przechlapane na starcie...boże widzisz i nie grzmisz!
konto usunięte
2012-03-24, 10:39
konto usunięte
2012-03-24, 12:17
I co z tego ? Dziecko ćpun i tyle. Przynajmniej się urodził i żyje, niektóre się rodzą i kończą w TOY-TOYU.
konto usunięte
2012-03-24, 19:35
konto usunięte
2012-03-25, 11:56
Czy wy chociaż słuchaliście? Większość z tych "ćpunek" zaszła nawet o tym nie wiedząć... Jeśli odstawiłyby narkotyki dzieciaki miałyby syndrom odstawienia. Dostają methadon właśnie po to, żeby go nie mialy. Póki matka nie bierze heroiny, a methadon, dzieciak jest bezpieczny i nic mu się nie stanie, a na odwyk zawsze jest czas... Zacznijcie chociaż słuchać tego co mówią w tych filmach... Poza tym chyba lekarze wiedzą co przypisują ciężarnym.......
jestem za przywróceniem spartańskich warunków
konto usunięte
2012-03-25, 12:12
@Cyborg a jak chcesz tłumaczyć ćpanie, patologią, ciężkimi warunkami i czym jeszcze? NIE, TYLKO ona jest odpowiedzialna za to, że bierze tak samo w konsekwencji że dziecko jest uzależnione. Nie wiem skąd się bierze litość nad ćpunami i innymi zwyrolami
konto usunięte
2012-03-25, 12:35
to się nazywa wieczny melanż...
konto usunięte
2012-03-25, 13:13