Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nocna przejażdżka brazylijskich handlarzy narkotyków po Rio de Janeiro... Nie chciałbym na nich trafić, a w zasadzie to nie chciałbym, żeby oni mnie trafili

Widoczne uzbrojenie to: po lewej Browning M1919, po prawej AKMS:

Zgłoś
OddajFartucha 2019-03-03, 10:48 9
Takie uzbrojenie to jest norma jak sie w brazyli chce robić biznes. Gdyby tak kiedyś jakimś śmigłowcem bojowym albo czołgiem się bujali po mieście to przyznam, że troche by mnie to zaskoczyło.

podpis użytkownika

7.62x39 najlepsze lekarstwo na debilizmus-pospolitus
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-03-03, 13:10 25
@up, To ty chyba w Kolumbii nie byłeś, ja też nie byłem ale mam kolegę który zna kogoś kto zna kogoś kto był i mówił mu że Escobary się bujają lotniskowcami po Karaibach.
Zgłoś
Salieri16000 2019-03-03, 14:19 9
krasnal_hałabała napisał/a:

To ty chyba w Kolumbii nie byłeś, ja też nie byłem ale

To ty chyba w Kolumbii nie byłeś, ja też nie byłem ale(...)

Rozj🤬eś system i poprawiłeś mi humor dla Ciebie!
Zgłoś
fikuswdoniczce 2019-03-03, 16:23 1
Nie ma czegoś takiego jak "handlarze narkotyków". Po polsku mówi się "handlarze narkotykami".
Zgłoś
QuarioX 2019-03-03, 16:38 2
Ja to nie chciałbym w ogóle tam mieszkać.
Zgłoś
Wandenko 2019-03-03, 17:02
Jakiś kozak za nimi trąbi . W sumie nie ma się czego bać po lewej sobie spokojnie ludzie stoją.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-03-03, 17:26 2
Mają stare sterane egzemplarze, a potem się to kończy wystrzeleniem zamka w pysk takiego chojraka tak jak jeden taki z harda co chciał przetestować starego FAL'a i był mocno zdziwiony tym co się stało po strzale
Zgłoś
AdamBrown 2019-03-03, 23:31 1
Ludzie sobie stoja spokojnie, ja też bym raczej stał spokojnie jakby ktoś z załadowanym działkiem na pace jechał, bo jakby ktoś stał niespokojnie to jeszcze by kogoś sprowokował, a tam do strzelania nie trzeba specjalnie namawiać

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
kotorminator 2019-03-04, 11:03
Nie chce mi się wierzyć w opis, mogą to być atrapy. Na chłopski rozum, montujesz potężny karabin maszynowy na stojaku w aucie i jeździsz z tym po mieście, na pewno nie zauważy cię policja czy inne służby.

podpis użytkownika

Pieprzyć głupków.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-03-06, 23:07
AdamBrown napisał/a:

ja też bym raczej stał spokojnie jakby ktoś z załadowanym działkiem na pace jechał

Działkiem...
Zgłoś