Pierwszy raz widzę murzyna, któremu można bez obaw dać broń do ręki
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
Od czasu jak zobaczyłem film z facetem na wózku inwalidzkim trzymającym pistolet stopą wszystko jest możliwe, a ten gość może być nawet rewolwerowcem.
Zwykła czynność jak pójście do toalety muszą być dla niego krępująca. Zawsze musi prosić kogoś o pomoc: Ściągniesz mi spodnie? Wytrzesz mi dupę? Spuścisz wodę? Założysz spodnie? ... zagalopowałem się ... Ściągniesz mi spodnie? Spuścisz wodę? Założysz spodnie?
ph5i5 napisał/a:
Zwykła czynność jak pójście do toalety muszą być dla niego krępująca. Zawsze musi prosić kogoś o pomoc: Ściągniesz mi spodnie? Wytrzesz mi dupę? Spuścisz wodę? Założysz spodnie? ... zagalopowałem się ... Ściągniesz mi spodnie? Spuścisz wodę? Założysz spodnie?
Zdecydowanie się zagalopowałeś. Myślę, że ściągniesz mi spodnie i założysz spodnie to max.
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
pytanie co zrobi gdy policja krzyknie "drop weapon down", odpowie "sorry I can't" ???
Magic Johnson, z c🤬ja strzela.
To jest nosidełko do gnata bez gnatów
~_Yarko_ napisał/a:
Od czasu jak zobaczyłem film z facetem na wózku inwalidzkim trzymającym pistolet stopą wszystko jest możliwe, a ten gość może być nawet rewolwerowcem.
tym bardziej ze to murzyn wiec moze potrafi strzelac nawet i pętem
Istnieje może nawet minimalna szansa, że to jedyny heban który nie kradnie
"put your hands on your back! I'm gonna shoot you! Put your hands on your back!" Bang bang bang "shots fired! Shots fired!"
Wiochman171 napisał/a:
Istnieje może nawet minimalna szansa, że to jedyny heban który nie kradnie
Może połyka.
Ciekawe, do którego korpusu należał?
czy ja wiem j🤬iec ma jeszcze nogi jak dla mnie brak zaufania
podpis użytkownika
Bongo Buch
Ludzie obrazy nogami malują, to murzyni bez rąk pewnie na sklepy napadają.