R🤬ałbym obie równo i mam w dupie ile mają lat bo z ciała to wyglądają na w c🤬j dojrzałe.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

@up. Otóż to, skoro tak wygląda i jej ciało biologicznie dojrzało do rozrodu, to tym bardziej do r🤬ania.
Zadi_ napisał/a:
@upy Panie sędzio, i tak to właśnie było
![]()
Roman, wierzymy Ci.
Dzieciak w nadziei macha do ojca, błaga go o chwilę uwagi, a stary już myśli o kolejnym zapłodnieniu. Tzn. o tym co się dzieje chwilę przed.
a jak się ładnie wypięła
One są pełnoletnie\ tylko ten małolat na pierwszym planie wzbudza w was poczucie winy

One są pełnoletnie\ tylko ten małolat na pierwszym planie wzbudza w was poczucie winy
aż mi sie przypomniała taka historia jak byłem mały . Pojechałem kiedyś z tatą na targi samochodowe . No i mój tato zabrała aparat i robił zdjęcia . Zdawało mi sie że robi zdjęcia mi ... Do momentu aż po paru latach zgrał mi te zdjęcia . Byłem może na 5 zdjęciach reszta to zdjęć skormnie ubranych promotorek ... Ale teraz i tak nie żałuje
)

Oglądałem kilka razy i nie rozumiem tytułu. Ja tam nie widzę żadnego syna...

Taktycznie, jak staraznajdzie najwyżej powie, że w aparacie mu tak samo nagle skadrowało.
O mój dobry Boże, przepiękny tyłeczek! cud malina, nie wypuściłby z łóżka nawet jakby k🤬s odpadł.