Cytat:
Wygląda jak z demotów
![]()
Spójrz k🤬a na dół tego k🤬a obrazka i przestań k🤬a pisać głupoty k🤬a. Aż się wk🤬ić idzie jak się takie coś czyta...
podpis użytkownika
Pij - nie bądź Jehowy!
wk🤬ić to się można jak ktoś Ci pod Twoją wrzutą pisze skąd to "ukradłeś" bo w końcu on rysuje każdy komiks, kręci każdy film i robi każde zdjęcie które wrzuca
guan0 napisał/a:
nie, odwagą byłoby napisać: "panie nauczycielu.... jesteś C🤬JEM!"
Ja raz napisałem w zeszycie wielkimi literami: "F....(nazwisko nauczycielki) to wielkie gówno". W pewnym momencie się zorientowałem, że ona stoi mi nad głową i to czyta. Masakra, efekty nudy na lekcjach

podpis użytkownika
Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Cytat:
Wk🤬ić to się można jak się czyta głupoty kicolka.
Obiecałeś wyłączać przeglądarkę... (taki X w prawym górnym rogu okna)
podpis użytkownika
Pij - nie bądź Jehowy!
guan0 napisał/a:
nie, odwagą byłoby napisać: "panie nauczycielu.... jesteś C🤬JEM!"
Nie, to byłoby po prostu ekstremalną głupotą. Potem by cię up🤬lił i koniec historii.
@up
Tyle w temacie i zamilcz ściero, bo tylko wk🤬iasz ludzi swoim nieudolnym trollingiem.
Pedał aexalven, który zapomniał z nadmiaru walenia w dupę o tym, że 15. kwietnia o 18:08 tego j🤬ego posta napisał/a:
Jeśli o mnie chodzi tak, jak mnie w necie ktoś irytuje, jak ty swoim ciągłym płaczem to wyłączam przeglądarkę
Tyle w temacie i zamilcz ściero, bo tylko wk🤬iasz ludzi swoim nieudolnym trollingiem.
podpis użytkownika
Pij - nie bądź Jehowy!