Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:22

W poniedziałek rano kamera zarejestrowała kradzież bankomatu w sklepie spożywczym w South Windsor. Policja stwierdziła, że było to jedno z wielu włamań.
Do zdarzenia doszło tuż przed 2 w nocy.

Policja otrzymała zgłoszenie od przechodnia, że drzwi do sklepu zniknęły.

Po przybyciu na miejsce funkcjonariusze stwierdzili, że brakuje, także bankomatu.
Usa,Connecticut.
Zmieniono 5 razy Zgłoś
kingpaler 2025-11-04, 23:35 3
Człekokształtne ewoluowały , to pewnie osobniki naczelne,przodujące w swoim stadzie i w podejmowaniu prostych czynności.
Zgłoś
duck_you_too Wczoraj 2:36 1
Jeśli to było jedno z wielu włamań, to postawią nowy bankomat, nowe drzwi i zapomną o sprawie. Tak można żyć.
Zgłoś
worms84 Wczoraj 4:19 2
Myślałem że bankomaty są ciężkie i nie da się ich ręcznie podnieść. Sadol uczy i bawi.
Zgłoś
Fx12 Wczoraj 6:48 14
worms84 napisał/a:

Myślałem że bankomaty są ciężkie i nie da się ich ręcznie podnieść. Sadol uczy i bawi.

Bo tak winno być ale cała sztuka polega na tym aby dochodziło do ich kradzieży ponieważ potrzebny jest pretekst do postępującego procesu ich powszechnej likwidacji na rzecz "plastiku" i bezgotówkowej globalizacji. Już nawet u nas, w Polsce, 10-latkowie nie mają często pojęcia jak wyglądają banknoty NPB bo "rodzice są dumni" jak to kontrolują elektroniczne kieszonkowe dziecka. Dziecka, które już dzisiaj kpl nie ogarnia takich terminów jak wartość i siła nabywcza (ale po swojemu czyli albo kupię jednego loda albo 2 paczki paluszków za tą samą piątkę). Dzieci które w wieku 10 lat mają gigantyczne problemy z elementarną matematyką w zakresie mnożenia do 50ciu... Dzieci pozbawione elementarnego zmysłu liczenia, kalkulowania, zbierania, oszczędzania. Skarbonki których zawartość była przeliczana w nieskończoność, czy już wystarczy czy jeszcze trzeba dołożyć, dozbierać, zapracować...
I to są ludzie, którzy za 10-15 lat wejdą na rynek pracy. I co ty z nim człowieku zrobisz, kiedy to to nie umie liczyć do 50ciu a w skrajnych przypadkach ma problem z elementarnym dodawaniem na 1-cyfrowych liczbach !!
Ile można w tym kraju tworzyć klas mundurowych ? Ile o profilu administracyjnym ? Bo tylko tam można upchnąć kogoś komu 8+7 wychodzi 16cie. Upchnąć a potem dać maturę...
Zgłoś
Tomilidżons1984 Wczoraj 6:48 2
@worm84 ja z kolei myślałem, że w tak rozwiniętym kraju jak USA bankomaty mają przynajmniej GPS......

[ Dodano: 2025-11-05, 06:49 ]
@worms84 ja z kolei myślałem, że w tak rozwiniętym kraju jak USA bankomaty mają przynajmniej GPS......
Zgłoś
Krak Wczoraj 8:23 3
90 sekund, nieźle
Zgłoś
inzGamon Wczoraj 8:40
kingpaler napisał/a:

Człekokształtne ewoluowały , to pewnie osobniki naczelne,przodujące w swoim stadzie i w podejmowaniu prostych czynności.

W życiu.
To byli ludzie.
Zgłoś
pepto Wczoraj 11:47
Widać, że to nie był ich pierwszy raz.
Zgłoś
analnybobek Wczoraj 15:13
mnie ciekawi ile jest kasy w takim bankomacie średnio
Zgłoś
mun66 Wczoraj 16:02 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dolar2dolar2 Dzisiaj 1:11 1
Przecież kaseta z banknotami podczas gw🤬townych ruchów brudzi banknoty. Sam bankomat ma gps z baterią i alarm odrazu u operatora po próbie włamania.. przynajmniej w Europie tak jest.
Zgłoś
krasnal_hałabała Dzisiaj 10:33
Pięknie im poszło, szkoda tylko, że banknoty brudne.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem