👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast jebnąć w pysk to się cackają z naćpanym gównem.
Ona nie jest naćpana, to ta biedna dziewczyna którą orki przez 3 miesiące gw🤬ciły w piwnicach Azovstalu, bez jedzenia i picia.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Ona nie jest naćpana, to ta biedna dziewczyna którą orki przez 3 miesiące gw🤬ciły w piwnicach Azovstalu, bez jedzenia i picia.
A co to za różnica czy jedli i pili jak ją gw🤬cili?
bobro napisał/a:
A co to za różnica czy jedli i pili jak ją gw🤬cili?
Nie, to ją głodzili bidulkę, sami jedni kawior i zapijali szampanem Dom Pérignon Blanc Luminous.
Bardziej wygląda na jakiś problem neurologiczny. Ciało się nie słucha.
Kogo nigdy dobrze rave nie wykręcił, niech pierwszy rzuci kamień.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie