👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@1suko9
Ci co grają w WOT muszą mieć mocniejsze kompy do gry na low niż do odpalenia BF4 na full. Optymalizacja ssie
Ci co grają w WOT muszą mieć mocniejsze kompy do gry na low niż do odpalenia BF4 na full. Optymalizacja ssie

Nie żeby coś, ale to nie Gaijin robi te filmiki tylko różne studia. Wcześniejszy robiło to studio.
platige.com/pl/search=war_thunder
Ten filmik zapewne też jakaś firma robiła (może to ta sama co poprzednie?). Jednak trzeba przyznać, że wszystkie trzy (pierwszy chyba na E3 lub na Gamescom zrobiony, drugi na Gamescom oraz ten) są świetne.
Co do samej gry. Samoloty są robione. Daleko im do IŁ-2, DCS czy MFS lecz oferują masę różnych maszyn. GF jak dla mnie nadal jest w fazie wczesnej bety, tylko że otwartej. No i lepiej mi się gra w WT niż w WoT czy WoWP.
platige.com/pl/search=war_thunder
Ten filmik zapewne też jakaś firma robiła (może to ta sama co poprzednie?). Jednak trzeba przyznać, że wszystkie trzy (pierwszy chyba na E3 lub na Gamescom zrobiony, drugi na Gamescom oraz ten) są świetne.
Co do samej gry. Samoloty są robione. Daleko im do IŁ-2, DCS czy MFS lecz oferują masę różnych maszyn. GF jak dla mnie nadal jest w fazie wczesnej bety, tylko że otwartej. No i lepiej mi się gra w WT niż w WoT czy WoWP.
Niech lepiej nakręcą jakiś autentyczny filmik np o fali gw🤬tów na polskich kobietach i dzieciach...

Jakie to piękne i patetyczne! Zapiera dech w piersiach! Liczę na to, że uwzględnią jeszcze chwalebne gw🤬ty na Polkach, jak np po w kroczeniu do Warszawy.

Zajebiste. Bardzo spodobała mi się muzyka, więc pogrzebałem trochę w Internecie. Jakby ktoś był ciekawy to piosenka nazywa się "Не спеши" (Ne speshi) i jest to cover piosenki Anny German wykonany przez zespół "Мураками" (Murakami).
Widząc jak technologia posuwa się do przodu to teraz oglądając, nie byłem pewny czy to film czy animacja...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie