Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
🔥 Rączka będzie boleć - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-10-04, 22:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Miacholl 2014-10-04, 22:46 10
@1suko9
Ci co grają w WOT muszą mieć mocniejsze kompy do gry na low niż do odpalenia BF4 na full. Optymalizacja ssie
Zgłoś
robert357 2014-10-05, 0:22 1
Nie żeby coś, ale to nie Gaijin robi te filmiki tylko różne studia. Wcześniejszy robiło to studio.
platige.com/pl/search=war_thunder

Ten filmik zapewne też jakaś firma robiła (może to ta sama co poprzednie?). Jednak trzeba przyznać, że wszystkie trzy (pierwszy chyba na E3 lub na Gamescom zrobiony, drugi na Gamescom oraz ten) są świetne.

Co do samej gry. Samoloty są robione. Daleko im do IŁ-2, DCS czy MFS lecz oferują masę różnych maszyn. GF jak dla mnie nadal jest w fazie wczesnej bety, tylko że otwartej. No i lepiej mi się gra w WT niż w WoT czy WoWP.
Zgłoś
Dzichader 2014-10-05, 2:41 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dr0mg 2014-10-05, 6:01 3
Zgłoś
ellsworth 2014-10-05, 7:59
Zgłoś
Diux 2014-10-05, 8:46
Niech lepiej nakręcą jakiś autentyczny filmik np o fali gw🤬tów na polskich kobietach i dzieciach...
Zgłoś
Rasael 2014-10-05, 10:03
Ruskie gówno. :/
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-05, 11:45 1
Zgłoś
7 Sins 2014-10-05, 12:32
Jakie to piękne i patetyczne! Zapiera dech w piersiach! Liczę na to, że uwzględnią jeszcze chwalebne gw🤬ty na Polkach, jak np po w kroczeniu do Warszawy.
Zgłoś
GumowyKurczak 2014-10-05, 12:49
za wzajemnie się mordujących niemców i rusków zawsze piwko
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-05, 14:02
Zgłoś
Angrycrybaby 2014-10-05, 18:26
Zajebiste. Bardzo spodobała mi się muzyka, więc pogrzebałem trochę w Internecie. Jakby ktoś był ciekawy to piosenka nazywa się "Не спеши" (Ne speshi) i jest to cover piosenki Anny German wykonany przez zespół "Мураками" (Murakami).
Zgłoś
Dalione 2014-10-05, 18:57 1
Zgłoś
WinterWolf 2014-10-05, 21:15
Widząc jak technologia posuwa się do przodu to teraz oglądając, nie byłem pewny czy to film czy animacja...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem