@upup Zamknij potulnie mordę i najpierw obejrzyj zanim uznasz, że ten filmik nadaje się na kwejka. Twój p🤬lony hejt nadaje się na kwejka.
modoc Twój dziadek jest ruskiem, tylko że dostał paszport niemiecki bo się powołał na psa w rodzinie - owczarka niemieckiego

Cóż za bohaterowie, jak to mawiał Stalin... Inni po prostu nie rozumieją, że żołnierz radziecki będąc z dala od rodzin, nie mając długo stosunków z kobietą musi sobie raz na jakiś czas zgw🤬cić dziewczynę na obcej ziemi.
Najpierw stalin szkolil niemeickich zolnierzy,zbroil ich i pomagal finansowo,pozniej wspolnie z nimi napadl i podzielil Polske a pozniej nagle wielce napadnieci biedni wyzwoliciele europy.
Niech sp🤬alaja.
podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.

Ruscy to potrafią przyp🤬olić, tutaj nieskromnie przyznam, że małe dzieło sztuki odwalili
edit: c🤬jowo otagowane, dodaj towarzyszu animacja, grafika 3d, bongman sztrzela do ruskich
edit: c🤬jowo otagowane, dodaj towarzyszu animacja, grafika 3d, bongman sztrzela do ruskich

Lipton94 napisał/a:
up, na pewno lepsza niż WoT
No chyba jednak nie.

@up, dobra, znajdź mi czołg, który posiada pasek życia, a załoga odetchnie z ulgą po trafieniu w ich czołg, bo przecież ma pełne zdrowie. K🤬a, jaką nerdoburzę rozpętałem
Lipton, no ja dostalem ostrzeżenie za posty w temacie mowiace jak to czerwona swolocz "uwalniala" polske, temat zostal zamkniety dzieki moim wypowiedziom.
Taka sytuacja.
podpis użytkownika
Dzikie gw🤬ty i najazdy nordyckich Fiutingów potwornie splądrowały północne wybrzeża europy. Fiutingowie gw🤬cili mężczyzn, zabijali konie oraz krowy i odjeżdżali na kobietach.Taka sytuacja.