Rozp🤬alacie mnie na łopatki. Zanim wejdę na youtuba widzę już te filmy na sadolu, czy wy k🤬a czatujecie na tym yt cały dzień odświeżając co 10 sekund stronę żeby potem wrzucić na sadola i cieszyć japę z paru piw?
sołtysa waży hehehe, dobre zimne piwko leci
podpis użytkownika
koń rafał , koń rafał , nananinana , KOŃ RAFAŁ !
KiecolPB napisał/a:
Rozp🤬alacie mnie na łopatki. Zanim wejdę na youtuba widzę już te filmy na sadolu, czy wy k🤬a czatujecie na tym yt cały dzień odświeżając co 10 sekund stronę żeby potem wrzucić na sadola i cieszyć japę z paru piw?
Pochwalą się w szkole, że piwka dostali za filmik ;D. Ja p🤬le...
podpis użytkownika
Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Stwórzcie sobie nową stronę z tym gównem od szwagra i wypad z tym z głównej... Co tylko wyjdzie jakaś ich PRODUKCJA(jeśli można to nazwać produkcją) od razu trafia na sadola...
do moderatorów: zróbcie nową kategorię z tym gównem żebym mógł sobie ją odznaczyć i nie widzieć tego więcej, pozdrawiam.
do moderatorów: zróbcie nową kategorię z tym gównem żebym mógł sobie ją odznaczyć i nie widzieć tego więcej, pozdrawiam.
Po numerze rejestracyjnym widać, że podlasiaki z Moniek
Piwko po sąsiedzku od Warmiaka!

@KiKiZ I na c🤬j sie produkujesz?? Nie chcesz? Nie ogladaj. Piwko z Warmi, tak jak kolega wyrzej.

No i jeszcze wyrzej coś dajcie wyrzej. A jak jeden z drugim nie czaisz, że to jest tak samo śmieszne jak większość żartów w sklepie monopolowym to trudno. To nie jest śmieszne, nie ma w tym za grosz logiki. Niestety kolejny kanał co zmierza w kanał. W skrócie: tusk, świnia i teraz się śmiać. Na c🤬j im tyle minut było potrzebne to nikt nie wie w całym Białymstoku. Nie, to nie jest śmieszne. To jest prymitywne. Zapowiadało się całkiem nieźle.