👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

Wysłać przymusowo polityków na roczny zmywak na Wyspy to się przynajmniej porządnie nauczą angielskiego. Kuchnia mać.

Podziwiam ministrę* Muchę za to, że potrafi patrzeć na świat tak bardzo bezrefleksyjnie. Laska od początku swoich "rządów" zrobiła więcej gaf niż Prezydent-Bul i Sikorski razem wzięci podniesieni do sześcianu. Oprócz tego sama się ośmieszała w mediach i zbiera co chwilę srogie baty w internecie. A mimo to nadal trwa przy swoim i jest ministrą sportu, na którym kompletnie się nie zna (żeby nie było - oprócz golfa i tenisa ja też się nie znam, ale ja nie chcę być ministrą sportu).
A co do śmiania się z poziomu angielskiego u polityków, to powtórzę to, co napisałam ponad rok temu: sami po polsku mówić dobrze nie umiecie, po angielsku też bieda (chociaż matura zdana), a z innych się śmiejecie. Posłuchacie tego, jak mówi reszta polityków francuskich, hiszpańskich itd. w Brukseli - tragedia. Wyjątkiem jest Sikorski, ale on po prostu musiałby być totalnym, kosmicznym mózgowym przykurczem, żeby po tylu latach w GB (w tym edukacji) nie mówić płynnie...
*Bardzo lubię to określenie i sądzę, że to prawdziwy diss na feministki, więc będę go używać.
A co do śmiania się z poziomu angielskiego u polityków, to powtórzę to, co napisałam ponad rok temu: sami po polsku mówić dobrze nie umiecie, po angielsku też bieda (chociaż matura zdana), a z innych się śmiejecie. Posłuchacie tego, jak mówi reszta polityków francuskich, hiszpańskich itd. w Brukseli - tragedia. Wyjątkiem jest Sikorski, ale on po prostu musiałby być totalnym, kosmicznym mózgowym przykurczem, żeby po tylu latach w GB (w tym edukacji) nie mówić płynnie...
*Bardzo lubię to określenie i sądzę, że to prawdziwy diss na feministki, więc będę go używać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie