Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:17
jinrey 2013-01-26, 13:26 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
LUKUNKU 2013-01-26, 13:27
@ seattle - ale Ty jesteś głupi, podczas takiej rozmowy oni wyciągneli od was więcej niż wam sie wydaje
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 13:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 13:42 2

Kolejny vpojeb z angielskiego importu mający nadzieję, że zdobędzie popularność odgrzewając takie kotlety jak polska policja..
@Bronisław_Komorowski
A co? Nie podoba Ci się, że inni mają prawo filmu nie lubić?
Zgłoś
Jackus 2013-01-26, 13:43
Takei same spostrzeżenia mam po latach pobytu w Irlandii. W wielu kwestiach, nie tylko jeśli chodzi o policję. Cóż tamte kraje stworzone są aby ułatwić życie obywatelom a nie gnoić ich na każdym kroku.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 13:46 1
Hłę hłe hłe niby taka hameryka a zasłonki krótsze od firanek ...
Zgłoś
sorra18 2013-01-26, 13:58
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 14:02
po ch*j ten kiep mówi jak kojarzona jest w PL policja?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 14:10 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 14:31
Koleś mieszka pół roku w UK a już zaciąga akcentem...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 14:47
Widzę, że koszulkę dobrał pod siebie
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 14:55
po 20s wyłączyłem, siedzę w UK od sierpnia, policja złapała mnie z 2g zioła raz, tylko mi je zabrali po czym rzucili na ziemię 5m dalej bym mógł je sobie wziąć jak pójdą, poza tym byli przemili i pytali jak mi się tu podoba
ta sama akcja w Polsce: trzepanie nawet skarpetek w zimę, nasłuchaliśmy się jakimi ćpunami jesteśmy, jaka z nas patologia, że nasza przyszłość właśnie została zrujnowana a potem jeszcze latanie po komendach, składanie zeznań i kolega ma wyrok za moją prawie pustą fifkę która była w jego kieszeni, nigdy nie zapomnę jego miny jak go wsadzali do radiowozu

polska rzeczywistość

zarabiasz jałmużnę i jeszcze traktują Cię jak podczłowieka
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 15:24
Typek mieszka w Brighton - czyt. miescie pedalstwa. wybaczcie mu!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 15:27
Tak powinno być bo od tego są by chronić i służyć. Nie karać i wywyższać się. W Polsce można powiedzieć jest to organ państwa odpowiedzialny za przynoszenie jakiś zysków. Nie tylko mandaty ale i sprawy które prowadzą takich dresów raczej umarzają a jak coś by nie tak było to jak by ktoś miał dochody to jest pewne że sprawę pociągną.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 16:15
Policja w UK jest zajebista. Przypomniał mi się od razu moment z sylwestra w tym miasteczku, gdzie gość był strasznie nawalony, a policja się go spytała, czy go nie podwieźć. Albo moment (ten sam sylwester), gdy przed radiowozem wyszła dziewczyna, podwinęła sukienkę i się wypięła. Policjanci byli zadowoleni, potem raz zatrąbili, by się odsunęła, bo chcą już przejechać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem