📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:17

@ seattle - ale Ty jesteś głupi, podczas takiej rozmowy oni wyciągneli od was więcej niż wam sie wydaje

Kolejny vpojeb z angielskiego importu mający nadzieję, że zdobędzie popularność odgrzewając takie kotlety jak polska policja..
@Bronisław_Komorowski
A co? Nie podoba Ci się, że inni mają prawo filmu nie lubić?
Takei same spostrzeżenia mam po latach pobytu w Irlandii. W wielu kwestiach, nie tylko jeśli chodzi o policję. Cóż tamte kraje stworzone są aby ułatwić życie obywatelom a nie gnoić ich na każdym kroku.

Hłę hłe hłe niby taka hameryka a zasłonki krótsze od firanek ...

po 20s wyłączyłem, siedzę w UK od sierpnia, policja złapała mnie z 2g zioła raz, tylko mi je zabrali po czym rzucili na ziemię 5m dalej bym mógł je sobie wziąć jak pójdą, poza tym byli przemili i pytali jak mi się tu podoba
ta sama akcja w Polsce: trzepanie nawet skarpetek w zimę, nasłuchaliśmy się jakimi ćpunami jesteśmy, jaka z nas patologia, że nasza przyszłość właśnie została zrujnowana a potem jeszcze latanie po komendach, składanie zeznań i kolega ma wyrok za moją prawie pustą fifkę która była w jego kieszeni, nigdy nie zapomnę jego miny jak go wsadzali do radiowozu
polska rzeczywistość
zarabiasz jałmużnę i jeszcze traktują Cię jak podczłowieka
ta sama akcja w Polsce: trzepanie nawet skarpetek w zimę, nasłuchaliśmy się jakimi ćpunami jesteśmy, jaka z nas patologia, że nasza przyszłość właśnie została zrujnowana a potem jeszcze latanie po komendach, składanie zeznań i kolega ma wyrok za moją prawie pustą fifkę która była w jego kieszeni, nigdy nie zapomnę jego miny jak go wsadzali do radiowozu
polska rzeczywistość
zarabiasz jałmużnę i jeszcze traktują Cię jak podczłowieka

Typek mieszka w Brighton - czyt. miescie pedalstwa. wybaczcie mu!

Tak powinno być bo od tego są by chronić i służyć. Nie karać i wywyższać się. W Polsce można powiedzieć jest to organ państwa odpowiedzialny za przynoszenie jakiś zysków. Nie tylko mandaty ale i sprawy które prowadzą takich dresów raczej umarzają a jak coś by nie tak było to jak by ktoś miał dochody to jest pewne że sprawę pociągną.

Policja w UK jest zajebista. Przypomniał mi się od razu moment z sylwestra w tym miasteczku, gdzie gość był strasznie nawalony, a policja się go spytała, czy go nie podwieźć. Albo moment (ten sam sylwester), gdy przed radiowozem wyszła dziewczyna, podwinęła sukienkę i się wypięła. Policjanci byli zadowoleni, potem raz zatrąbili, by się odsunęła, bo chcą już przejechać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie