📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:47

Przenieście na 'hard'... gorzej ora psyche niż 30 lat picia wódy... jak tak można!?

kiedy byłem w UK chyba pierwszego tygodnia siedzieliśmy z kilkunastoma znajomymi na flacie, paliliśmy szisze, weszło trzech polismenów, szukali jakiegoś gościa który wcześniej tam zamieszkiwał, panowie pełna kultura grzecznie pogadali z nami, zaproponowaliśmy im bucha- podziękowali bo na słuzbie i poszli. u nas palanty skułyby nas w momencie, chatę przewrócili do góry nogami i na dołku próbowaliby wycisnąć adresy i nazwiska dilerów, taka różnica u nas i tam
seattle napisał/a:
kiedy byłem w UK chyba pierwszego tygodnia siedzieliśmy z kilkunastoma znajomymi na flacie, paliliśmy szisze, weszło trzech polismenów, szukali jakiegoś gościa który wcześniej tam zamieszkiwał, panowie pełna kultura grzecznie pogadali z nami, zaproponowaliśmy im bucha- podziękowali bo na słuzbie i poszli. u nas palanty skułyby nas w momencie, chatę przewrócili do góry nogami i na dołku próbowaliby wycisnąć adresy i nazwiska dilerów, taka różnica u nas i tam
Paliłeś szisze?! Ty to jesteś...

Ci wyżej chyba zazdroszczą, że komuś powodzi się lepiej niż im, dlatego tak plują jadem. I jak w tym kraju ma być lepiej jak takie imbecyle się panoszą?
szału nie ma
na przykładowej Słowacji prawo pozwala spozywać alkohol w miejscach publicznych i nikt od razu z tego vloga nie robi
na przykładowej Słowacji prawo pozwala spozywać alkohol w miejscach publicznych i nikt od razu z tego vloga nie robi

Sytuacja w 2008. Idę sobie z gibonem i browarem wieczorem po townie bez przypału, patrzę, a tutaj pies. On do mnie podbija i mówi "dzień dobry, co słychać" po czym "proszę wylać piwo i zgasić tego podejrzanego papierosa" i tyle.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie