Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sebor1995 2019-11-27, 2:49 4
Eh ... idziecie, z tym na jakies kwejkgowno.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-11-27, 3:04
Voltaren (czyli diklofenak) gówno daje. Zarówno żel, jak i tabletki. Nawet z ultradźwiękami - jedyne co załatwia, to pozbawia człowieka czucia na jakiś czas, a przyczyny zostają.
Zgłoś
longlong7 2019-11-27, 7:00
Caramon napisał/a:

Voltaren (czyli diklofenak) gówno daje. Zarówno żel, jak i tabletki. Nawet z ultradźwiękami - jedyne co załatwia, to pozbawia człowieka czucia na jakiś czas, a przyczyny zostają.

moze lepiej nie chodzić na manifestacje?
Zgłoś
KieldW 2019-11-27, 7:56
Max...
Forte...
Na noc...

podpis użytkownika

Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
Zgłoś
McQurwa 2019-11-27, 8:00 5
Cudze chwalicie, swego nie znacie

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Konto usunięte 2019-11-27, 8:37 7
U nas powinni tak nap🤬lać KOD-omickie bydło. Sa całkowicie bezkarni bo nawet jak zdemoluja elewacje budynku to sąd z usłuzna kasta ich uniewinnia.

A tak Pan Policjant przyp🤬olił by jednemu czy drugiemu KOD-omicie, spryskał tępy ryj gazem pieprzowym i zastanowiliby sie dwa razy zanim zaczeliby trzode robić. A ze beda trzodzić bardziej to oczywiste, bo kazdy ma ich w dupie i ich smieszne KON-STY-TU-CJA i płacze że łamana jest wolność.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-11-27, 8:45
@up W zasadzie powinno się organizować kontrmanifestacje przy każdej kodomickiej imprezie - z hasłem "VII Nie kradnij"
Zgłoś
Kaznox 2019-11-27, 10:09 3
Ludzie mysla ze maja dostep do informacji a nie slyszeli o prostestach w kataloni
Ale o solowym protescie malej dziewczynki juz tak
Zgłoś
~Velture 2019-11-27, 11:41
Caramon napisał/a:

Pomijając, że medycyna poszła w stronę szelestu i teraz leczy się objawy a nie przyczyny bo więcej można zarobić to ja nigdy k🤬a nie rozumiałem tego j🤬ego voltarenu. Używałem go wielokrotnie i za każdym razem gówno dawał. Nic k🤬a, zero. Jak mnie nap🤬lało kolano czy plecy to po tym żelu dalej nap🤬lało bez jakiejkolwiek poprawy. Babcia miała voltaren w tabletkach kiedyś jak był na receptę (może nadal jest, nie wiem) i nawet jak mi dawała tabletkę to też zero efektów. Może ja tak mam i na mnie nie działa, c🤬j wie.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Konto usunięte 2019-11-27, 14:27
I znowy faszol dymany na poligonie szczeka... ehh
Zgłoś
RYHOO 2020-12-04, 17:45
Eutanazol forte polecam

podpis użytkownika

J🤬 k🤬y
Zgłoś