👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To się nadaje do jakichś innych realnych zastosowań poza straszeniem szpaków?

Nie znam sie za dobrze ale stos segiel ulozonych na desce przewroci chyba nawet mocniejszy wiatr?
jakby w tą tubę gówna napakować i strzelić to możnaby piegowatych produkować

Tak wyreżyserowanej i sztucznej radości z byle gówna już dawno nie widziałem :/

myth busters i ich kurczakowe dzialo na sprezone powietrze. 100x lepsze od tego badziewia na acetylen

na moje oko granat jest o 300 kroć mniejszy a robi jeszcze większy efekt
Mógł ktoś głowę nastawić, przynajmniej fajnie by miał włosy postawione

Troszkę słaby efekt, a podnieca się jakby to zmiotło te rzeczy z powierzchni ziemi...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie